2777
2789
عنوان

لدفا نظرتون رو بگید

171 بازدید | 32 پست

بچه ها من تازگی حدود چهار روز میشه ک با ی پسر دوس شدمـ

ازش خواستم ک هدفش رو از رابطمون بگه گفت ک میخوام رفیق باشیم گفت ک تا هر وقت بخوام باهامه و بام میونه تازه گفته هر شهری ک رفتم دانشگاه هفته ی بار میاد بهم سر میزنه و خلاصه پسر خوبیه دارم خیلی چیا ازش یاد میگیرم 

خودمم نیاز دارم ک ی رفیق پسر داشته باشمـ

تازه این اولین رفیق پسرمم نیس ها داشتم ولی میخوام ک با همین بمونم 

بهم میگه خیلی مظلومم ددلش نمیخواد بهم ضربه روحی بزنه برا همین بام صادقه ولی خب من اگه بخوام باهاش باشم وابستش میشم و شایدم عاشقش

ار طرف هم اگه ولش کنم باز شاید برم با یکی دیه دوس بشم ب نظرتون چیکار کنمـ

تو یه رابطه ای باشم ک مطمعنم تهش اصلا ازدواج نیسـ

یا ولش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشناسمش بابا از قبل 

اتفاقا بنظرمن باز دمشگرم گفته هدفش دوستی مث بقبه نگفته ازدواج بعد بخواد سو استفاده کنه شایدم بعدها نظرش عوض شد در هر صوزت نمیدونم هرجوز خودت صلاح میدونی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ضربه روحی خخخخخ‌ من با اجازه پسرم . همجنس خودمو میشناسم ما پسرا پدر سوخته تر ازین حرفایی هستیم که ضربه روحی بخوریم 

حکم دستمال رو داری استفاده می‌کنه و میندازه سطل زباله 

چیزی که تهش هیچی نیست رو ادامه نده

[QUOTE=186783380]رهاش کن. طول بکشه علاقمند میشی. طول بکشه مخ زدناش شروع می شه الان 100 درصد می گی نه ولی بره تو یه سا ...[/QUOTنه چرا بگم نه جنس پسرارو میشناسم ولی خب اینقدری مغرورم ک اگه درخواست بده ولش کنم حتی اگه عاشقش باشم 

چون هول نیستم

بازم ممنون

ضربه روحی خخخخخ‌ من با اجازه پسرم . همجنس خودمو میشناسم ما پسرا پدر سوخته تر ازین حرفایی هستیم که ضر ...

نه اون گفته ک نمیزاره من ضربه روحی بخورم

گفته ک نمیخوام الکی بگم ک قصدم ازدواج و بعد ولت کنم ولی با این حال رفیقت میمونم و هر کموی در توانم باشه انجام میدم