2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا سازش کنم؟؟

961 بازدید | 85 پست

من یه خلاصه ای از مشکلمو  میگم براتون ک بهتر بتونید راهنماییم کنید... 

من 25 سالمه ی فرزند 2 ساله دارم... 

خصوصیات مثبت شوهرم

وضع مالیش تقریبا اوکیه... وضع ظاهریش خوبه... چشم پاکه... اهل رفیق بازی یا خیانت نیس.... هیچوقت تو مضیقه مالی نبودم... ن من ن فرزندم 

اما مشکلاتی ک باهاش دارم اینه 

طبقه ی پایین مادرشوهرم زندگی میکنم... ک واقعا حالم ازین وضع بده... تو زیر زمین افسردگی گرفتم... ازینکه هر جا میخوام برم و بیام باید مثل دزدا رفتار کنم حالم بهم میخوره... مادرشوهرم خیلی زن خوبیه ولی پدرشوهرم تو همه چی دخالت میکنه... از وقتیم بچم بدنیا اومده تا الان ک2 سالشه مدام میاد پایین

هر چیم ب شوهرم میگم بلند شیم ازینجا میگه 2.3سال باید صبرکنی... با اینکه موقعیتشو داره پاشیم ولی باز میگه باید بشینیم همینجا... میگه میخواستی از اول قبول نکنی... 

مشکل دیگه ایم ک داره اینه ک خیلییی بی احساس و سرد.... از اول هم همینطور بود... خیلیم مغروره... من الان واقعا احساس افسردگی میکنم... جوری ک دلم میخواد طلاق بگیرم ولی میترسم از چاله در بیام بیفتم تو چاه

با این تعریفا سازش کن

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

سازش

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم پس اوکی نیست وضع مالیش 

طرف ده تا خونه دارد نمیگه اوکی هستم 

شما خیلی قانعی

و اینکه من خودم برخورد داشتم با ادم مغرور و سرد حالا دو دلم و میخوام رد کنم

شما از اول ازدواج متوجه شدی ؟؟؟ 

چرا قبول کردی 

البته هیچکس کامل نیست و شوهرت چشم پاکه خیلی خوبه و لی من خودم میبینم با ادم مغرور کنار میام پس جلو نمیرم بیشتر و کاد میکنم