سلام.برای پر شدن صورتم میخوام ولی نمیدونم کدوم اصله و از کجا اصلش گیرم کیاد.اگه میدونید و جایی خریدید که اثر داشته ممنون میشم بهم بگید.براتون صلوات میفرستم
بعدم من شنیدم صورت جوش میزنه وگرنه منم میخواستم بگیرم
یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
از عطاریای معتبر. بعدم من شنیدم صورت جوش میزنه وگرنه منم میخواستم بگیرم
وای اگه جوشش میزنه که هیچ.من صورتم اصلا جوش نمیزنه ولی وقتی یه چیز چرب استفاده کنم نابود میشه.ولی روغن آرگان به صورتم زدم اصلا جوش نزد.یعنی یه کم میزنم فقط
وای اگه جوشش میزنه که هیچ.من صورتم اصلا جوش نمیزنه ولی وقتی یه چیز چرب استفاده کنم نابود میشه.ولی رو ...
نمیدونم گل.ولی من از یه نفر که استفاده کرد پرسیدم حالا شاید همه جوش نزنن
یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
منم دقیقا نمیشناسم عطاری خوب.همه چیو به ادم میندازن اکثرا و وسایلاشون موندس