ziilan مدیر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 267 عنوان بیاین اسم فامیلی قشنگ پیشنهاد بدین🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 40 پست بچه ها یکی از دوستام میخواد فامیلیشو تعغیر بده ولی نمیدونه چی بزاره هر چی اسم قشنگ بلدین بگین😁❤ 1400/02/01 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaaaam عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 760 بله دو سیلابی باید باشه یه پیشوند یه پسوند چرا باید دو سیلابی باشه؟شما میدونید؟ چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده. 💍R❤A💍
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50546 چرا باید دو سیلابی باشه؟شما میدونید؟ نمیدونم. من 17 ساله بودم بابام تغییر داد. مثلا شما یه اسم انتخاب میکنی و باید یه پسوند مثل زاده، راد، پور داشته باشه کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
rahaaaam عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 760 نه عزیزم گفتن خودت انتخاب کن فامیلی خودش تُرکانه اهاترکانم بد نیستخیلیا فامیلی شون بدتره عوضم نمیکنن😆 چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده. 💍R❤A💍
rahaaaam عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 760 نمیدونم. من 17 ساله بودم بابام تغییر داد. مثلا شما یه اسم انتخاب میکنی و باید یه پسوند مثل زاده، راد ... آهااا.آره دیدم کسایی که عوض کردن همشون پسوند دارن چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده. 💍R❤A💍
ziilan مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 267 اها ترکانم بد نیست خیلیا فامیلی شون بدتره عوضم نمیکنن😆 دیگه اینا مثل اینکه با خانواده پدریشون قطع ارتباط کامل کردن سر یه دعوای ناموسی بعد از سرلجشون دارن عوض میکنن🤦♀️تازه پدربزرگه میخواد بره اسم پسرشو از شناسنامش ورداره😑😑
rahaaaam عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 760 آریا مهر اینو عمراااا بزارن.البته یکی از دوستای من اسم پسرشو گذاشته آریا مهر.اما نمیدونم به عنوان فامیلی قبول کنن یا نه چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده. 💍R❤A💍
rahaaaam عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 760 دیگه اینا مثل اینکه با خانواده پدریشون قطع ارتباط کامل کردن سر یه دعوای ناموسی بعد از سرلجشون دارن ع ... آهاولی فکر میکنم کسی نمیتونه اسم بچشو از شناسنامه ش خط بزنه امکانش نیست چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده. 💍R❤A💍
00لی۰لی00 عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 1805 اینو عمراااا بزارن. البته یکی از دوستای من اسم پسرشو گذاشته آریا مهر.اما نمیدونم به عنوان فامیلی قب ... من دیدم البت خیلی وقته گذاشتن
ziilan مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 267 آها ولی فکر میکنم کسی نمیتونه اسم بچشو از شناسنامه ش خط بزنه امکانش نیست نمیدونم والا من که از قانونش خبر ندارم ولی تو این دوره زمونه با پول و پارتی کلفت همه کار میشه کرد متاسفانه☹