2777
2789
بله دو سیلابی باید باشه یه پیشوند یه پسوند

چرا باید دو سیلابی باشه؟شما میدونید؟ 

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید دو سیلابی باشه؟شما میدونید؟ 

نمیدونم. من 17 ساله بودم بابام تغییر داد. مثلا شما یه اسم انتخاب میکنی و باید یه پسوند مثل زاده، راد، پور داشته باشه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
نه عزیزم گفتن خودت انتخاب کن  فامیلی خودش تُرکانه

اها

ترکانم بد نیست

خیلیا فامیلی شون بدتره عوضم نمیکنن😆

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍
نمیدونم. من 17 ساله بودم بابام تغییر داد. مثلا شما یه اسم انتخاب میکنی و باید یه پسوند مثل زاده، راد ...

آهااا.

آره دیدم کسایی که عوض کردن همشون پسوند دارن 

اها ترکانم بد نیست خیلیا فامیلی شون بدتره عوضم نمیکنن😆

دیگه اینا مثل اینکه با خانواده پدریشون قطع ارتباط کامل کردن سر یه دعوای ناموسی بعد از سرلجشون دارن عوض میکنن🤦‍♀️تازه پدربزرگه میخواد بره اسم پسرشو از شناسنامش ورداره😑😑

آریا مهر 

اینو عمراااا بزارن.

البته یکی از دوستای من اسم پسرشو گذاشته آریا مهر.اما نمیدونم به عنوان فامیلی قبول کنن یا نه

دیگه اینا مثل اینکه با خانواده پدریشون قطع ارتباط کامل کردن سر یه دعوای ناموسی بعد از سرلجشون دارن ع ...

آها

ولی فکر میکنم کسی نمیتونه اسم بچشو از شناسنامه ش خط بزنه امکانش نیست

آها ولی فکر میکنم کسی نمیتونه اسم بچشو از شناسنامه ش خط بزنه امکانش نیست

نمیدونم والا من که از قانونش خبر ندارم ولی تو این دوره زمونه با پول و پارتی کلفت همه کار میشه کرد متاسفانه☹