2777
2789

اره من، روزی دوتا فولیک اسید و قرص فوروس میخوردم، ایزن پلاس خارجی هم خریدم خوردم با شیره انگور دو ماهه خوب شدم، خرما هم بخور

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خونی منم شدید دارم سه ماهه قرص میخورم تحت نظر دکتر خون هستم

بعد هر قرص پسته بخوره بهتر عمل میکنه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

من خالم تو یک هفته کمی کم خونی داشت برطرف کرد بگم چیکار کرد؟ 

به گفته خودش پسته خام خرید یک هفته خورد دیگ اینجوری گفت ب من البته پسته خام حتما پسته خام اگر میخوای زود جواب بگیری ولی من خالم کمی کم خونی داشت تو چون کم خونیت زیاده باید دو هفته سه هفته بخوری تاکید میکنم پسته خام اگر میخوای زود جواب بگیری

بیخیال درست نشد عادی میشه 
من خالم تو یک هفته کمی کم خونی داشت برطرف کرد بگم چیکار کرد؟  به گفته خودش پسته خام خرید یک هف ...

پسته خام منظورتون تر که نیست؟ همون خام که بوداده نشده منظورتونه.

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤ الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها عجل لولیک الفرج🌻