2777
2789
عنوان

منظورش چیه یعنی

1627 بازدید | 15 پست

دوستمو میگم 

قهریم باهم نزدیک دوماهه . تو واتساپ شمارمو پاک نکرده استوری میزارم نگاه میکنه و اینکه من هرموقع لست سین میکنم اونم میکنه و هرموقع اخرین بازدیدمو ازاد میزارم اونم سریع منو ازاد میکنه تا ببینم زمان بازدیدشو 

عید هم یه تبریک فرستاد .متن ادبی بود 

منظورش چیه یعنی .امیدی به آشتی هست یا نه 

مهمم واسش ؟😀

اره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

آره مشخصه، اگه مقصر بودی معذرت خواهی کن 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منت کشی میکنه برگردبهش انگار دوستای خوبی بودین دلتنگت

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯

وقتی بازدیدت رو پنهون کنی دیگ نمیتونی بازدید اونو ببینی وقتی ازادش کنی میتونی بازدید بقیه رو ببینی وگرنه اون کاری نمیکنه

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤

جدای از دوستی سابقش با تو 

بهت احترام قائله 🙂

همین

لست سین هاشم تو مال خودتو ازاد کنی مال دیگران رو هم میتونی ببینی و اون کاری نمیکنه در واقع ...

وحشی و هار ؛ یاغی و سرکش ؛ از کف‌رسیدیم ما تا به سقفش ...😏✌
ده روز بعد دعوا پیامش دادم جواب نداد .الان دوماهه دیگ منم هیچ پیامی ندادم

شاید خودش خجالت میکشه معذرت بخواد ولی دوست داره آشتی کنه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
سه سال دوست بودیم .گاهی وقتا از دلتنگی نفسم بالا نمیاد ولی من یه بار پیام دادم اون باید برگرده

پس حدسم درست بود اسب غرورت بیا پایین بهش اس بزنن الان اونم منتظره حیفه دوستیتونه

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
وقتی بازدیدت رو پنهون کنی دیگ نمیتونی بازدید اونو ببینی وقتی ازادش کنی میتونی بازدید بقیه رو ببینی و ...

نه من میزنم فقط مخاطبینم ببینن ولی من مال همه رو میبینم وقتی میبینه من اینکارو میکنم دوروز بعدش اونم منو لست سین میکنه درواقع از مخاطبینش حذف میکنه تا نبینم