2777
2789
واقعا مفیده؟؟؟ از کجا بگیرم؟ هر روز باید استفاده کنم ؟؟ چقدر بزارم بمونه

والا من از یکی فامیلامون خریدم

عالیه من به صورتم میزنم برای جوشام خیلی خوب بود

ولی خواهرم زیر بغلش خیلی سیاه بود درحد کبود زده خیلی خیلی تغییر کرده

هر سری میره حموم میزنه

حالا شمام برو عطاری ها..یا سرچ کن ببین توشهرتون کجا داره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از واجبی استفاده کن عالیه 

من همیشه نوره (همون واجبی) میزنم هم زیر بغلم هم 

ناحیه تناسلیم سفیده 

از ژیلت استفاده نکن 

نوره رو هم میتونی از این کانال تو ایتا بخری که عالیه 

من خودم از اینجا خریدم 

👌لطفا ما رو در اینیستا فالو کنید و به دوستان خود معرفی کنید 😊
لینک اینیستا👇
https://www.instagram.com/darmaneslami 

💠درمانخانه اسلامی 💠
💠  @Darmaneslami
در ایتا روبیکا سروش و تلگرام و اینستاگرام با همین ایدی هستیم در خدمتتون 😊

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
سیاهی زیر بغل کاملا طبیعیه همه ی انسان ها دارنش اونیم که نداره لیزر کرد برای برطرف کردنش(هیچ راه ...

من نداشتم خیلی خیلی کم بود ولی الان ک باردارم هم زیر بغلم هم وا ژنم هم خط با سنم تیرررررههههه شده جدیدا گردنمم داره تیره میشه 😭

از واجبی استفاده کن عالیه  من همیشه نوره (همون واجبی) میزنم هم زیر بغلم هم  ناحیه تناسلی ...

من چندین ساله واجبی استفاده میکنم غیر ممکنه ژیلت بکشم اره باعث میشه تیره تر نشه ولی درمان نمیکنه اما ژبلت تیره میکنه پوستو 

من نداشتم خیلی خیلی کم بود ولی الان ک باردارم هم زیر بغلم هم وا ژنم هم خط با سنم تیرررررههههه شده جد ...

یه جا خوندم توی دوران بارداری طبیعیه

بعد از بارداریت،اگر اعتماد به نفستو گرفت یا هر چیزه دیگه ای

(برو دکتر پوست)احتمالا اول باید لیزر کنی بعدم کرمی چیزی بزنی درست بشه

دو نفریم با یه کاربری!😊
من چندین ساله واجبی استفاده میکنم غیر ممکنه ژیلت بکشم اره باعث میشه تیره تر نشه ولی درمان نمیکنه اما ...

عزیزم اگه تیرگی در اثر ژیلت باشه با نوره بعد چند ماه درمان میشه 

نوره باید اصل باشه تا تاثیرشو بذاره 

نوره های این کانال واقعا عالیه چون ارسنیک داره 

و اصله 

من خودم از هر کجا خریدم زیاد بدرد نمیخورد ولی از اینجا خریدم خیلی راضیم 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
یه جا خوندم توی دوران بارداری طبیعیه بعد از بارداریت،اگر اعتماد به نفستو گرفت یا هر چیزه دیگه ای ( ...

هم به فکر اینام هم ترکای پوست شکمم تا هشت ماهگی شکمم صاف و سفید بود عاقا یهو ترک خورد ناجووووررر با خارش شدید دارم هلاک میشم 

هم به فکر اینام هم ترکای پوست شکمم تا هشت ماهگی شکمم صاف و سفید بود عاقا یهو ترک خورد ناجووووررر با ...

اره دیگه پوستت داره کشیده میشده طبیعیه

ببین وقتی ادم مادر میشه بدنش خیلی تغییر میکنه،سینه هاش تغییر میکنه صافی شکمش از بین میره پوستش لک میشه

ولی خوب همه ی اینا طبیعیه،همه همین شکلی میشن

اونایی که بعد زایمان هیچ تغییری نمیکنن با قبلشون صد در صد یه عالمه کار زیبایی انجام دادن

در کل الان فکرشو نکن،بعد از زایمان میتونی با دکتر و... حلشون کنی

دو نفریم با یه کاربری!😊