2777
2789

و بیشتر از چهار ماه مریض باسه و سرفه کنه و بدنش ب شدت ضعیف باشه؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه در اون حد نداشتیم

ولی همین الان بابابزرگم بیمارستان بستریع😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خاله م کرونای سختی گرفت، دور از جونش چند بار تا پای مرگ رفت، حدود دو ماه پیش

ولی الان خوبه، گاهی سرفه میکنه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
یس..برادرم

یکی هست چهارماهه کرونا گرفته 

خودش بستری نشده

میگم حالم خوب نیست هنوز سرفه دارم و سرم گیج میره و فقط میخوابم و اگه زیاد سرپا باشم میخورم زمین و ....رایت میگه؟؟؟چهارماه طول میکشه یعنی ؟

ب

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

پدرم...۲ماه حالش بد بود الان بعده ۵ ماه دوباره حااش بدشده ضعیف شده دعاش کنین خانوما لطفا😣ی صلوات بفرستین براش انشاالله همتون سلامت باشین

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻
یکی هست چهارماهه کرونا گرفته  خودش بستری نشده میگم حالم خوب نیست هنوز سرفه دارم و سرم گیج میر ...

اره ب نظرم ..ممکنه...من خودم اذر ماه کرونا گرفتم ..انقدر خفیف بود ک اصن متوجه نشدم کرونا گرفتم..ی دو ماهی هست ی سری مشکل برام پیش اومده هفته پیش دکتر بودم..گفت عوارض کروناعه .الان خودشو نشون داده

بله ، جاری دوستم  هنوز بعداز هفت هشت ماه  بدنش ضعیفه  توانایی انجام خیلی کارارو ندا ...

عه واقعا؟؟؟یعنی اونم همش میخوابه و کارای خونه رو نمیکنه چون نمیتونه ؟اونم سرش گیج میره و گاهی اونقدر سرفه میکنه که بالا میاره؟