2777
2789
جای وسایلاتو عزیزم تنوع بدی خونت ی دنیا عوض میشه خیلی ناز تر میشع 

چجوربچینم گلم؟شوهرم نیس بایدبیادبخاری روبرداره تایکم تغییربدم دکوررو

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلویزیون رو بذار جای مبلت کنار ورودی پذیرایی مبلاتم از کنار پنجره یعنی از جای تلویزیون به صورت ال بچ ...

استارتر اینو بخون

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

اگه خونه خودتونه منظورم اینکه ک مستاجر نیستید کلا کابینتارو عوض کن کاذدیواری کن وسایل خونتم همرو عوض کن

عزیزم جای تلویزیون خب نی مبلاتو جا به جا کن دکوری های اپن آشپز خونت خیلی شلوغه کامل تو چشمه 

گلاتو زیاد کن از این استندا بگیر یا گلدون پایه بلند ی گوشه خونت بزار قاب عکسو از پایین مهتابی وردار 

تلویزیون رو بذار جای مبلت کنار ورودی پذیرایی مبلاتم از کنار پنجره یعنی از جای تلویزیون به صورت ال بچ ...

خودمم همین فکرودارم گلم بخاطربخاری تاحالانمیشده.برشدارم اینطورمیچینم.😘

اگه خونه خودتونه منظورم اینکه ک مستاجر نیستید کلا کابینتارو عوض کن کاذدیواری کن وسایل خونتم همرو عوض ...

ن  گلم مستاجرم

خودمم همین فکرودارم گلم بخاطربخاری تاحالانمیشده.برشدارم اینطورمیچینم.😘

بنظرم خیلی عالی میشه میتونی کنار تلویزیونتم چنتا گلدون گل طبیعی با گلدون سفید بذاری

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
 بله عزیزم دستبافه 

خیلی خوشگله به خوشی ازشون استفاده کنید