2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم عزیزم . یعنی از خدا نمی ترسه ؟ حالا مشاوره هم بری معجزه نمی کنه . ولی ضرری هم نداره . این جور مواقع یه دعایی هست توی گوگل دیدم برای آشتی کردن یا خاتمه دادن دعوا هست . اون دعا رو پیدا کنید . ازش استفاده کنید . 

*- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
😶😒😒😒😒

نه وایسا کتک بخور بازم تا این خانم خوشش بیاد

مردی که عادت به کتک زدن داره حتما درست میشه  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
چاره کار نود درصد مردای ایران بی محلی همراه با حفظ  جذبه  هس...مخصوصا وقتی داغ  کردن& ...

من جرات ندارم قهر کنم یا کم محلی بدش میاد بشدت میگه قهر کردی منم میرم کثافت کاری میکنم خلاصه اگر تقصیر خودش باشه بحث یا دعوا ک ماست مالی میکنه اگر من ک باید معذرت خواهی کنم اگر سوتفاهم باشه که ایقد بد اخلاق میشه تا بازم من منت کشی نکنم و مسخره بازی نکنم کوتاه نمیاد آقامون خلاصه خیلی غده و مغرور فداش بشم  

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
بخدا این سیاست زنانه و اینا کشکه  سیاست برا ادم نقنقو شاید جواب بده نه اونی که دست بزن داره هم ...

منم گفتم جدا شو.بعضیا چپ چپ نگاهم میکنن  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
تحمل انتقادنداره سریع دعوا راه میندازه.میزنه میشکونه بعدم میگه برو طلاق بگیر.جالب اینه وقتی میخام طل ...

عزیزم تو ک میدونی حداقل ازش انتقاد نکن ولش کن اگه انقدر وحشی تشریف داره

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...