2777
2789
عنوان

راه های دوقلو زایی دختر

3923 بازدید | 43 پست

من یه پسر ۱۸ ماهه دارم دوس دارم فاصله سنی بچه هام کم باشه و بچه هم دوس دارم بعد از چند ماه میخوام رژیم دختر و دوقلو زایی بگیرم 

چیزایی که میدونین قطعی تاثیر دارند میگین بهم؟

تو خانواده شوهرم دوقلو ندارن ولی دوتا داییای من بچه هاشون دوقلو یکی دوتا دختر داره یکی دوتا پسر سابقه دیگه ای نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جونت سير شدي؟!

با بچه كوچيك، دو قلو ميخواي چيكار؟

خيلي سختت ميشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

من از خدا دوقلو دختر خواستم

شنیده بودم زیر بارون خدا حاجت میده

یا وقت گریه یا زبون روزه و ... 

تو اینطور مواقع هی دعا کردم

خدا ان شاء الله ب هر کس میخواد بده

عرقیات هم زیاد میخوردم

من از خدا دوقلو دختر خواستم شنیده بودم زیر بارون خدا حاجت میده یا وقت گریه یا زبون روزه و ...  ...

منم خیلی دعا میکنم انشالله خدا به منم یه جفت دختر ناناز بده

منم دعا کن عزیزم

عرقیات چی میخوردی

نه از پسش برمی‌ام همم عاااشق دخترم میخوام دوقلو باشه

ان شاءالله به حاجتت ميرسي🌷🥰🙏🏻

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
منم خیلی دعا میکنم انشالله خدا به منم یه جفت دختر ناناز بده منم دعا کن عزیزم عرقیات چی میخوردی

همه چی خوردم

ولی کاسنی دبه ای خوردم 😂

از قبل بارداری تا زمان زایمان خوردم روزی ی فنجون

همه چی خوردم ولی کاسنی دبه ای خوردم 😂 از قبل بارداری تا زمان زایمان خوردم روزی ی فنجون

منم شنیدم میگن واسه اقدام دختر سردیجات خوبه کاسنی سرده دیگه پس تاثیر داشته

منم خیلی دعا میکنم انشالله خدا به منم یه جفت دختر ناناز بده منم دعا کن عزیزم عرقیات چی میخوردی

خدا بخیل نیس میگه بخوانید تا اجابت کنم

منم خواندم 

الاهی بحق رمضان هر کس هر چی میخواد بگه بخدا و خدا بهش بده 💖💖💖💖