2777
2789
الهی عزیزم خبلی ناراحت شدن   اگه فضولی نیس چرا میخا طلاق بگیری

توامضام هس گل

ن بابا فضولی چیه دیوونه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نامه اداری درسی دارم واسه خودم نوشتم الان دارم واسه رفیقم مینویسم که متاسفانه خوبشو. پیدا نمیکنم ...

اخ عزیزم الان چطوری علائمت چی بود 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
اخ عزیزم الان چطوری علائمت چی بود  

هی بد نیستم،،،،گلوم میسوزه،اب ریزش بینی،عطسه،سرفه،سر درد دارم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
اوف خیلی سخته من شوهرم فوق العاده تعصبیه کلافم کرده 

ای جونم🥺

ن بابا مال من بدکتک میزد منم بریدم

تک فرزندم هستم واقعا سختم بود

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ن من الان اهنگ تو گوشمه از بیرونم صدا تلویزیون میاد مَی میشه ادم بترسه با ای همه صدا ؟     ...

اخ پشت حیاط خالی و فقط من تو خونه ام و اپارتمانی نیست

ای جونم🥺 ن بابا مال من بدکتک میزد منم بریدم تک فرزندم هستم واقعا سختم بود

هرکی از ی دردی میناله منم غریبم خانواده شوهرم جفتمن اما باهاشون راحت نیستم