2777
2789
عنوان

بچم خیلی به خانواده شوهرم وابستس

2713 بازدید | 59 پست

سلام خانوما اول از هرچیزی بگم نظراتی مثل خب مامان‌بزرگشه بابابزرگم حق داره رو واسه خودتون نگه دارین چون مشکلم جدیه

پسر من ۱۸ ماهس و خونمون دو طبقست ما طبقه بالاییم و مادرشوهرم اینا پایین 

خودم هفته ای ده روز یبار میرم خونشون ولی پدرشوهرم هر روز از پله ها صدا میکنه کنه بچه رو بیار ببینمش پسرمم به شدت دوس داره اونجا باشه موقع برگشتن به خونه به زور میارمش از پله ها

اصلا به من وابسته نیست صب تا شب نباشم نمیگه مامانم کو وقتی پیش اوناست

تو خونه هم آزادی کامل داره به هرچیزی بخواد میزارم دست بزنه کنجکاویش رفع بشه 

با هرچی که دوس داره بازی میکنه از قابلمه قاشق گرفته تا هرچی

کارتون میزارم ببینه اتاقش عین پارکه انواع اقسام اسباب بازیارو داره

ولی انگار نه انگار فقط دوس داره بره خونه اونا

چیکار کنم یه ذره وابسته بشه؟

اصلا دوس ندارم بچم بدون من جایی بره و حرف بقیرو گوش کنه بجای من

چند بار به همسرم گفتم درست نیست بچه بدون مادر بره جایی ولی چون یدونه پسره و پسرمم سوگلیشونه همسرم نمیتونه به پدرشوهرم بگه که نبرش

خودمم دم به دقیقه نمیتونم باهاش برم چون با خواهرشوهرم قطع رابطه کردم بخاطر یه سری مسائل و اون شوهرش نظامیه یک در میان هفته ای میاد میمونه و موقعی که اون هست من نمیرم

سنش کمه یکم بزرگتر بشه درست میشه

دخترخاله منم دائم خونه‌ما بود

الان بزرگ‌شده اصلا عین خیالش نیس مامانم باشه یا نه

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا جز اینکه محکم جلوشون وایستی راهی نیست ته این برخورد هم میشه قهر و دلخوری زندگی کنار مادرشوهر این معایب رو داره اگه میتونی جدا شو خیلی مشکلات از همین نزدیکیه که با دور شدن حل میشه

خوشبحالت قدر بدون مث دختر،من خوبه که یک دقیقه جایی نمیمونه.شش ماهه ارایشگا نرفتم.نمیتونم بخوابم است ...

اینجوریم خیلی سخته بعضی وقتا گریم میگیره که اونارو بیشتر از من دوس داره

نمیدونم چی بگم والا...ن ب بچه من ک باهاش کارد و پنیرن ن ب بچه شما... 

درو روش قفل کن نزار بره...دختر من شیر خودمو میخورد بدجور وابسته ست دوسال و شش ماهشه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم