2777
2789

سلام 

من میخواستم بدونم ک شماها از رشتتون راضی هستین یا نه و اینکه بازار کارش خوبه تو ایران؟

لطفاً جواب بدین من دو ماه دیگ کنکور دارم می‌خوام بدونم😁⁦♥️⁩

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

داروساز نیستم ولی اطرافم خیلی داروساز هست این رشته دیگه مثل سابق نیست الویتت رشته دیگه ای باشه چون از ۱۰۰نفر شاید۵نفر به شرایط مناسب برسن بقیه شون در حد متوسط ویا پایین تر هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم پزشکیم 

داداشم که دارو میخونه ازش راضی نیست اینو بگم در مقایسه با پزشکی تو دانشگاه کلی فرق میزارن و به پزشکی بیشتر ارج میدن ...برا دارو باید یرمایه هنگفت داشته باشی که بتونی دارو خانه بزنی بماند چند سال باید کار کنی تا امتیاز جمع کنی برا گرفتن پروانه

و اینکه بازم به نظرم علاقه حرف اولو میزنه اشتباه داداشم این بود بین پزشکی شهرستان و دارو مشهد مشهدو زد میتونست مثلا سبزوار یا شاهرود پزشکی بخونه

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
عزیزم من خودم پزشکیم  داداشم که دارو میخونه ازش راضی نیست اینو بگم در مقایسه با پزشکی تو دانشگ ...

آهان مرسی عزیزم

من ب هر سه رشته دندون و دارو و پزشکی علاقه شدیدی دارم ، میخواستم اگ خدایی نکرده زبونم لال اون دوتا رو نیووردم برم دارو چون دارو ظرفیتی ک میگیرند بیشتره خیلی

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

آهان مرسی عزیزم من ب هر سه رشته دندون و دارو و پزشکی علاقه شدیدی دارم ، میخواستم اگ خدایی نکرده ...

انشالا موفق باشی عزیزکم

فعلا به این چیزا فکر نکن چون فقط مانعت میشن که درستو درست نخونی 

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A

راستش بگم 

دوست منم بعد از لیسانسش دوباره کنکور داد دارو قبول شد 

الان که درسش تمام شده شیفت شب داروخونه بیمارستان 

و جهاد دانشگاهی هم کلاس های تکنسین دارو درس میده 

میگفت باید امتیاز داشته باشی که بتونی خودت داروخونه بزنی و سرمایه هم می خواد با کسی شریک بشی که پول از اون مدرک از تو 

نمی دونم ولی ماهی 8-10 تومن میگیره که یه کارمند هم همین قد میگیره یا یه استاد دانشگاه 

به اندازه ایی که سختی داره درامدی نداره 

البته اگه داروخونه از خودت باشه که میلیاردی درامد داره شوهر دختر خالم داروساز که می دونم درامدش انقدر زیاد هست که با این قیمت دلار بچه شو فرستاد کشوردیگه برای درس خوندن اونم با پول شهریه نه بورسیه