2777
2789

چی شد په

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@اوپرا    

سلام

شوینده جامد مصرف نکنید 

شوینده برای پوست بسیار خشک بزنید 

کرم گلیسویید بزنید 

بعد حمام بدن رو روغن بچه و لوسیون بزنید 

آب زیاد مصرف کنید 

فراورده های پوستی حاوی اوره مصرف کنید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اگه نمیاد اسکرین بگیر بعد بذار 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
اصن افه

هعی

سلام شوینده جامد مصرف نکنید  شوینده برای پوست بسیار خشک بزنید  کرم گلیسویید بزنید  ...

ممنونوعزیز فقط پوست صورتم اینجوریه بخاطر استفاده ۳ساله از صابون 

راه درمانی نداره بجز کرم و اینا من ۸ساله ک هر کرمی استفاده کردم

با لیزر نمیشه عزیزیا تزریق چربی و اینا؟ اصلا همچین تزریقی وجود داره؟ هیچ اطلاعی ندارم تو اینترنت هم پیدانکردم

ممنونوعزیز فقط پوست صورتم اینجوریه بخاطر استفاده ۳ساله از صابون  راه درمانی نداره بجز کرم و ای ...

نه خشکی پوست ربطی به سطح پوست نداره

یه چی میگم خنده ات میگیره ولی کرم ترک پای جی رو امتحان کن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ریمل ابرو استفاده کردم یهو ریخت

منم ژل ابرو میریزم 

خیلی میترسم بریزه🤦🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
نه خشکی پوست ربطی به سطح پوست نداره یه چی میگم خنده ات میگیره ولی کرم ترک پای جی رو امتحان کن

جی تاحالا استفادش نکردم ولی امتحان می کنم منظورت برا ترک پاست دیگ؟😁من فقط یه کرم ب پوستم میخوره هیدرالیفت از شرکت اکسپرت ایج ۲۴ساعتم ماندگاری داره ولی هم برام گرونه هم وقتی نمیزنم خشکی برمیگرده

ممنون از راهنماییت😘