2777
2789
عنوان

بنظرتون وظیفه عروس خونواده اس یا دختر خونواده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 38 پست

وظیفه دختر و‌پسرشه عروس ‌داماد اگر کمک کنن لطف کردن خواهرشوهرت اینبار زنگ‌ زد بگو شرمنده کارهای خودم مونده خودت برو‌کمک مادر منم به همسرم میگم دستش باز بود بیاد کمکت 

belfijoon هستم                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکه کاری واسس انجام بدی از ته دلت باشه ن یکی زنگ بزنه بگه بیا انجام بده زشته کاراش

اخه من نامزدم دوس ندارم زیاد برم اونجا زیادم برم ی چی دیگ پشت سرم میگن

بعد تا کار داره زنگ‌میزنه بیا هه

اخه من نامزدم دوس ندارم زیاد برم اونجا زیادم برم ی چی دیگ پشت سرم میگن بعد تا کار داره زنگ‌میزنه بی ...

بهونه بیار بگو مریضم یا کار دارم اصلا رو نده 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

من و شوهرم و دوتا بچم دو ماهی ی هفته میریم میمونیم اخه شهرامون دور از همه.ولی تقریبا من همه کارا رو میکنم فقط تکو توک مادرشوهرم ناهار میزاره.بنده خدا هفتاد سالشه ولی دختر مجرد خونه داره چون شاهله هیچکس ازش توقع نداره ی لیوان هم بشوره

یه بار برای همیشه جوابشو بده که ندی کارت تمومه بگو خودم کار دارم وقت ندارم یه دو بار جواب سربالا بد ...

خودم چند بار بهش رو نددم نر۴تم‌تازگیا زنگ میزنه مامانم 😂😂