2777
2789
عنوان

شوهر😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 100 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متاسفم این همه عقده و حقارت از کجا میاد خجالت بکشید کم تو زندگی هر کس درد و رنج داره ک شماهاهم ساده دل میشکنید مردا گذاشتن کنار خانوما سرشون دعوا میکنن بابا هیچی تهش نیس ب همجنستون توهین نکنید از هفتادیا ک سنشون بالاتره دیگ انتظار بالاتری میرف ولی با دیدن کامنتاشون واقعا مشخص شد سن بالا مساوی نیس با عقل کاملتر

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
عزیزم خیلی سادس نیاز به اینهمه توضیح نداره واقعا  اون خانوم گفت چرا نسبت به دهه هشتادی گارد دا ...

بله خیلی سادست که من بااین سنم توی پست شما هم همون توهین و گارد میبینم پس فرقی نیست

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

اونش ب تو ربطی نداره تو نمیخواد ب من بگی بدو برو سر درسو مقشت بچه😃

چقد بی تربیت و بی شخصیت هستید 

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
بله خیلی سادست که من بااین سنم توی پست شما هم همون توهین و گارد میبینم پس فرقی نیست

این دیگه برمیگرده به همون چیزی که گفتم دست من و امثال من نیست بخاطر چیزای شخصی به خودتون میگیرید من بیشتر از اون چیزی که باید توضیح دادم سعی کنید رو خودتون کار کنید تا نسبت به دیگران خشم نداشته باشید ارامش خودتونم بیشتر میشه تا این که هی بخواید بگید دهه هشتادی فلان فلان

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
نه ب اندازه تووو😃برو پی کارت ریپ نکن

خنگ خونوک بی سواد برو توکییوووچه

این دیگه برمیگرده به همون چیزی که گفتم دست من و امثال من نیست بخاطر چیزای شخصی به خودتون میگیرید من ...

خشم که طرز حرف زدن شماست که به خاطر بی ادبی یه نفر به خودتون اجازه میدید به یه قشر عظیم بی احترامی کنید 

شما فکر میکنی اگه بی ادبی یه نفر بالفظ بی ادبانه تر پاسخ ندی یعنی کم آوردن 

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم