2777
2789
شمام یه جمله یاد گرفتید تو هر موقعیت بی ربطی هم استفاده میکنید الان طرف داره بیشعوریش رو به نمایش می ...

اولا شاید نخواسته غم خودشو نشون بده 

من خودم مادر بزرگم برحمت خدا رفت تو تنهایی گریه کردم ولی جلوی دیگران لبخند میزدم تا کسی از درون من و احساسات من با خبر نشه 

همه رو مث خودتون ندونید

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش شخصی نیست . اجتماعی هست.چون مراسم یه جلسه اجتماعی هست

شاعر حرف قشنگی میزنه میگه 

هر کسی از ظن خود شد یار من وز درون خود نجوست اسرار من

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
پس ب اشتراک هم نزارش

دقیقا، وقتی یه چیزی رو به اشتراک میزاریم یعنی میحوایم خودمونو نشون بدیم و انتظار فیدبک داریم، ولی باین معنی نیست که همه باید نظر خوب یا موافقی داشته باشن البته تا جایی که کار به توهین نکشه

کارش شخصی نیست . اجتماعی هست.چون مراسم یه جلسه اجتماعی هست

البته اگرم کار بدی کرده باشن به خودشون مربوطه 

دوما شما با این کارتون بیشتر باعث شدید دیگران قضاوتشون کنن و ابروش بیشتر بره 

هیچوقت ادم نباید ابروی انسانی روببره که کارش بدتر از اون نباشه کمتر از اون هم نیست

واقعا کارش زشت بوده

اون دفعه هم تو کیش لایو گذاشته بود چایی میخورد وراجع به نامداری اظهار ناراحتی میکرد😐😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اولا شاید نخواسته غم خودشو نشون بده  من خودم مادر بزرگم برحمت خدا رفت تو تنهایی گریه کردم ولی ...

اونجا شما صاحب عزا بودین ، مختار بودین هرجور مایلین رفتار کنین ، ولی کسی که برای تسلیت تشریف میبره پیش صاحب عزا باید بهش احترام بذاره ، جوری نباشه که انگار خیلی شاده ، اگه زبونم لال برای من مشکلی پبش بیاد و یکی با این ظاهر بیاد دیدنم ، حس میکنم تحقیرم کرده ،مسخرم کرده ، حس اینکه آره تو و ناراحتیت واسه من اهمیتی ندارین

🖤

اولا شاید نخواسته غم خودشو نشون بده  من خودم مادر بزرگم برحمت خدا رفت تو تنهایی گریه کردم ولی ...

شما از اونایی هستی که خدا هم بیاد پایین بگه داری اشتباه میکنی بازم سر حرف خودت هستی عزیزم میگم نیاز نیست آدم تو مراسم ختم انقد ارایش کنه یا تیپ بزنه باز تو حرف خودتو میزنی انگار نمیخوای بپذیری و تک تک رفتارهای طرف رو توجیه میکنی بابا لبخند هیچ ظاهرش هیچ این ارایش و مدل مو چه لزومی داره تو مراسم عزا اگه نمیخوای تفکر کنی دیگه لطفا جواب من رو نده چون متوجه منظور من نمی شی یا که سعی میکنی متوجه نشی چون مرغ یه پا داره

اونجا شما صاحب عزا بودین ، مختار بودین هرجور مایلین رفتار کنین ، ولی کسی که برای تسلیات تشریف میبره ...

ایشون انگا وکیل خانم رهنما هستن خدا هم بیاد پایین بگه رهنما اشتباهه کارش ایشون قبول نمیکنن 

اونجا شما صاحب عزا بودین ، مختار بودین هرجور مایلین رفتار کنین ، ولی کسی که برای تسلیات تشریف میبره ...

حالا یه عکسی انداخته شما از کجا میدونید این لبخندش ظاهری نیسته 

بعدشم شما که از احساسش نسبت به  قبل و بعد گرفتن عکس خبر ندارید میایید قضاوتش میکنید

شما از اونایی هستی که خدا هم بیاد پایین بگه داری اشتباه میکنی بازم سر حرف خودت هستی عزیزم میگم نیاز ...

این پاسخ شما هم از طرف من به خودتون بدید

حالا یه عکسی انداخته شما از کجا میدونید این لبخندش ظاهری نیسته  بعدشم شما که از احساسش نسبت به ...

آدمی که شعور داشته باشه برای مجلس عزا آرایش نمیکنه

تو مجلس عزا لبخند نمیزنه و عکس نمیندازه...

حالا مهم نیست قبل و بعدش چیکار کرده‌... این‌ چیزی که دیده میشه ، حتی اگه واسه پنج ثانیه هم بوده (که نیست ، با توجه به آرایش ایشون) باز هم کار جالب و قابل توجیهی نیست.‌‌... 

🖤