2777
2789
عنوان

من دیونه شدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 37 پست
بی دلیل؟

توی زندگی خیلی مشکل دارم حس میکنم دیونه شدم بعضی موقعا خیلی خوشحالم بعضی مو قه ها انقد غمگینم که هر منو ببینه واقعان دلش میزو البته من خیلی زود به زود اینجوری میشم

برو توو بيابوني جاده اي چه ميدونم ي جاي خلوت تو بالشت جيغ بزني كسي نميشنوه هاااا

به نظرت واقعان جواب میده همیشه مشکلاتمو تو خودم ریختم بعضی وقتا قلبم خیلی در میگیره سمت راست بدم همینجور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت واقعان جواب میده همیشه مشکلاتمو تو خودم ریختم بعضی وقتا قلبم خیلی در میگیره سمت راست بدم همی ...

اره اره امتحان كن

من باخوندن اروم ميشم

بايد بريزي بيرون

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐
 نمی دونم نمی تونم باشم اعماد بنفسم که هیچی 

اصلا اعتماد به نفس نمیخواد فقط برو با بقیه حتی اگر خوش نمی گذره بهت کم کم راه می افتی 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
اصلا اعتماد به نفس نمیخواد فقط برو با بقیه حتی اگر خوش نمی گذره بهت کم کم راه می افتی 

خوب وقتی اونارو میبنم بیشتر حالم بد میشه که انقد حالشون خوبه دارن بهترین زندگیرو میکنن اما من چی

خوب وقتی اونارو میبنم بیشتر حالم بد میشه که انقد حالشون خوبه دارن بهترین زندگیرو میکنن اما من چی

خوب دیگه همه زندگی شون مثل هم نمیشه باید باهاش کنار بیایی با قصه(غصه) خوردنم زندگیت بهتر نمیشه   

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

احساس میکنم حالت دختر بودنمو از دست دادم سرد شدم مث له بقیی دخترای فامیل که دغدغشون اینکه چه مدل لباس به پوشن لاغر بشن فلان تیپو بزنن نیستم فقط دوست دارم راه برم فک کنم زندگینم شده فکر کردن بهش اعتیاد پیدا کردم 

خوب دیگه همه زندگی شون مثل هم نمیشه باید باهاش کنار بیایی با قصه(غصه) خوردنم زندگیت بهتر نمیشه  ...

می دونم ولی خوب همینم که بدنم سالمه البته سالم سالمم نه خوبه خدار شکر

می دونم ولی خوب همینم که بدنم سالمه البته سالم سالمم نه خوبه خدار شکر

ببینم چه میکنی👌

هییی  به گفته بابام میگه افتادم تو بیمارستان شفا

بیا اینقدر افسرده بودین بنده خدا رو هم افسرده کردین نگاه عزیزم کسی نمیاد شادت کنه خودت باید به فکر خودت باشی 

بیا اینقدر افسرده بودین بنده خدا رو هم افسرده کردین نگاه عزیزم کسی نمیاد شادت کنه خودت باید به فکر خ ...

نه خب تنها من نیستم کلان خانوادگی مریضیم 

من مشکل کلیه دارم 

مامانم یه ریشو از دست داده عمل شده

بابام از ساختمون افتاد کمرش با پاش شکست

داداشم وسواس فکری پیدا کرد 

یه دا داش دیگم که کلان چشماش نابود شده 

نه خب تنها من نیستم کلان خانوادگی مریضیم  من مشکل کلیه دارم  مامانم یه ریشو از دست داده ...

چرا ان شاءالله  سریع خوب بشین ولی به خودتون اهمیت بدین  ناراحت شدم واقعا