2777
2789

سلام عزیزان شمایی که تو شمارش سن بارداربت مشکل داری مثلا میگی چرا سونو گرافی یه هفته سن جنینمو از پریود بیشتر گفته یا مثلا چرا یک کمتره سن جنینم  یا چرا دوهفته کمتر گفته سن بارداریمو نسبت به ال ام پی به ابن دلیله:

اول این که یک خانوم حتی اگه پریودش منظم۲۸ روزه هم باشه ممکنه تاریخ تخمک گذاریش فرق داشته باشه و یک خانوم از روز ۱۱تا۲۱ سیکلش میتونه تخمک آزاد کنه 

دوم این که وقتی ما یبا ریود میایم میشماریم روز ۱۴ انتظار داریم تخمک ازاد شده باشه بنا براین اگه اسپرم تو بدن باشه یا همون روزهمون روز لقاح صورت میگیره یافرداش

دوم اینکه : کسی که روز ۱۱سیکلش تخمک آزاد کرده باید سن بارداریش فرق کنه(سن بارداریش از پریودش بیشتر میشه) با کسی که روز۱۴ تخمک ازاد کرده(با پریودش برابرمیشه)با کسی که باز دیرتر تخمک آزاد کرده(سن بارداریش کمتر از پریودش میشه)

من خیلی تحقیق کردمو پرس و جو تا به این نتیجه رسیدم گفتم به شما ها هم بگم بنا بر این کسی که طبق ال ام پی هست ۸ هفته میره سونو میگه ۵ هفته تخمکش خیلی دیرتر ازاد شده و کسی که طبق ال ام پیش۸هفته هست ولی سونو میگه ۸هفته و چند روز در واقع تخمکش زودتر ازاد شده بعد پریودش نه اینکه قبل پریود حامله شده باشه 

و اینم بگم که سونو گرافی سن تخمک ازادشده رو حساب میکنه وبا۱۴جمع میکنه که میشه سن بارداری

پس سونو گرافی هم از الگوی ال ام پی استفاده میکنه و شما در سن بارداری با سونوگرافی هم دوهفنه اولشو درواقع باردار نبودید   این اختلاف ال ام پی و سونو بخاطر زمان ازاد کردن تخمکه بعد از پریودتونه روزتون خوش

چندتاعکس هم هست که میفرستم به عنوان سند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم بهتون که اگه سن بارداری با سونو و ال ام پی دوهفته تفاوت باشه دوحالت داره یعنی دوهفته کمتر باشه

یا حاملگی مولار بوده و جنین رشد نکرده

یا تخمک خیلی دیرتر از حد تصور ازاد شده و لقاح دیرتر بوده

بخاطر همین پزشک مجدد سونو به فاصله دوهفته برای رفع ابهام مینویسه اگه رشد کرده باشه که بخاطر مورد دومه اگر نه متاسفاه باید سقط شه

روز ۲۴ دوره، فولیکول ۱۸ چه معنایی داره؟!!! 

مگه فولیکول ۱۸ تا ۲۴ نشون دهنده نزدیک بودن تخمکگذاری نیس؟

یعنی روز ۲۴ دوره تخمکگذاری نزدیکه؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
تخمکت برای بارداری مناسبه میتونی اقدام کنی

خب یعنی یک هفته مونده به قاعدگی؟! من پنج روز اخر رو دوره امن قرار میدادم...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خب یعنی یک هفته مونده به قاعدگی؟! من پنج روز اخر رو دوره امن قرار میدادم...

والله من خوندم وقتی تخمک آزاد میشه دوهفته بعدش پریود میشی پزشکا و ماما ها تعتقادشون اینه همیشه وسیله پیشگیریدشته باشی

اها اره اگه بگذره تا از تایم تخمک گذاریت دیگه بارداریت رخ نمیده ولی خب بعضیا پپریودشون نامنظمه

برای من منظمه. برای کار دیگه سونو دادم، ولی این موضوع متعجبم کرد...

ممکنه مثلا یه فولیکول خالی باشه؟ 

چرا توی هیچ سایتی اطلاعات کامل نیست...

الانم به کتابخونه تخصصی دسترسی ندارم کتاب مرجع بگیرم