2777
2789
عنوان

شنای پروانه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4666 بازدید | 193 پست
چی بگم ما اختلاف نظر داریم بنظرم خیلی خوب بود که پخش شد در هر صورت اگه تند رفتم معذرت میخوام بعصی کا ...

فدات عزیزم ناراحت نشدم گلی 😘 شما هم حلال کن  بخدا من فقط نطرما گفتم من ادم بسته ای نیستم ولی شرایط میطلبه میگم بنا به فرهنگ باشه خودمون چمونه حالا درست میگم یاا شتباه بماند 

ببخشید به پسرای مجرد کی باید بگه وقتی خواهرومادرت پریودن باهاشون خوب رفتارکن بعد لطفا بگوچه جوری فره ...

وااااااااااااشما روت میشه یهو یه شبه بعد چندین سال به داداشت بگی پریودم اره طبیعیه ولی دیگه نیازی به دادار دور که نیستش  ولی کسی که باید رعایت کنه شوهره  😑😑😑😑😑😑😑😑

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان این کارا شد وقیحانه؟؟؟😳شما تو خانوادتون و فامیل اینکارارو نکردید که وقیحانه اس براتون؟؟؟😳😳با ...

اداشو در میارن😂

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
شما کلا افکارت پوسیده ریپلای نکن

تو که افکارت خوبه بجا اینکه بشینی رسانه برات انجام بده خودت دست بکار شو مگه اوپن نیستی  برو به داداشت همین الان بگو من قراره پریود بشم یوقت نیای اذیتم کنی اخه زخم شمشیر خوردم 

من اگر پسر داشته باشم و سنش ۱۰ ۱۱ سال باشه پریودی رد بفهمه ناراحت میشم غصه میخورم دوست دارم زمان ازدواجش بدونه احساس میکنم بلوغ زود راس میاره شاید به سمت گناه کشیده بشه آیا من مشکل دارم باید یکم مدرنتر فک کنم؟

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

من اگر پسر داشته باشم و سنش ۱۰ ۱۱ سال باشه پریودی رد بفهمه ناراحت میشم غصه میخورم دوست دارم زمان ازد ...

عزیزم اول این فیلم میزنه +۱۵سال برای پسر ۱۰ ساله زوده ولی ۱۵ ساله دیگه خودش به بلوغ رسیده 

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
میگم استارتر ضایع شدی سرسنگین تاپیکت و قفل کن پررو بازی در نیار 

زر نزن باو😏😏😏

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
دیگ‌تو فکرت بسته و محدود برو غار زندگی کن

واقعا حیا رو قی کردی

خاک تو سرت واقعا

من خودم با فیلم خارجی مشکلی ندارم و بدون سانسورشو دیدم

ولی انتظار نداشتم زنو شوهر ایرونی دیگه در این حد جلف بازی در بیارن

خون خودتو کثیف تر از این نکن عزیز..😏😏

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
چنان میگین هرکاری انگار خدایی نکرده پ و ر ن دیدید

والا من عادت ب دیدن پ و ر ن ندارم برا همین اینا برام یکم غیر عادی بود 

البته اگه میدونستم زنشه تاپیک نمیزدم

مث امثال تو نیستم ک این چیز میز دیدنا عادتم باشه🥳

مگه چیکار کردن؟ تحریک شدی یارو دستش خورد ب شوهرش؟ همین شماها هستین ک روزگار گوه کردین

چرا فشارت رف بالا حالا😂😂😂😂😂

شل بگیر بابا😂

بستونه بابا،چتونه منتظر دعوایید تا فرهنگای بالاتونو ب رخ بکشید،طرز فکر هرکسی با دیگری فرق میکنه،یکی ...

ی مشت بی فرهنگ عقده ای کنار هم جم شدن 

واقعا خیانت و کتک و و و و و حق بعضیاس واااقعا