چی بگم ما اختلاف نظر داریم بنظرم خیلی خوب بود که پخش شد در هر صورت اگه تند رفتم معذرت میخوام بعصی کا ...
فدات عزیزم ناراحت نشدم گلی 😘 شما هم حلال کن بخدا من فقط نطرما گفتم من ادم بسته ای نیستم ولی شرایط میطلبه میگم بنا به فرهنگ باشه خودمون چمونه حالا درست میگم یاا شتباه بماند
ببخشید به پسرای مجرد کی باید بگه وقتی خواهرومادرت پریودن باهاشون خوب رفتارکن بعد لطفا بگوچه جوری فره ...
وااااااااااااشما روت میشه یهو یه شبه بعد چندین سال به داداشت بگی پریودم اره طبیعیه ولی دیگه نیازی به دادار دور که نیستش ولی کسی که باید رعایت کنه شوهره 😑😑😑😑😑😑😑😑
تو که افکارت خوبه بجا اینکه بشینی رسانه برات انجام بده خودت دست بکار شو مگه اوپن نیستی برو به داداشت همین الان بگو من قراره پریود بشم یوقت نیای اذیتم کنی اخه زخم شمشیر خوردم
من اگر پسر داشته باشم و سنش ۱۰ ۱۱ سال باشه پریودی رد بفهمه ناراحت میشم غصه میخورم دوست دارم زمان ازدواجش بدونه احساس میکنم بلوغ زود راس میاره شاید به سمت گناه کشیده بشه آیا من مشکل دارم باید یکم مدرنتر فک کنم؟
خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم