2777
2789

دندونم خرابه چن روزه درد میکنه عفونتم داره

از دیشب جای دندونم از بیرون کاملا ورم کرده 

انگار لپم رو باد کردم 

منتظرم یکی دو روز ديگه شوهرم حقوق بگيره درستش کنم 

میدونید چیکار کنم حداقل ورم صورتم بخابه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتی بیوتیک تاثییری نداره 

باید اون دندون یا کشیده بشه یا عصب کشی 

حواست باشه اگه علائم بیماری مثل تب بی حالی و...داشتی حتما برو بیمارستانی که جراح فک و صورت داشته باشه 

میترسم سر خود بخورم بدتر شه  مطمئني خوبه براش؟

اره 

الان دکترم بری دارو میده اول عفونتش بره بعد برات درست میکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اگه میتونی شیر و نشاسته گل رو باهم قاطی کن و بذار یکم گرم بشه تا نشاسته حل بشه و بخور.نشاسته واسه عفونت عاااااالیه من تجربه کردم

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️
باشه شما درستشو بگین

طبق رفرنس جدید جراحی فک و صورت پیترسون  دادن انتی بیوتیک واسه ابسه ها هیچ تاثییری نداره و فقط باید منشا عفونت خارج بشه .مصرف انتی بیوتیک چون درمانو به تاخییر میندازه خودش میتونه خطرناک باشه