2777
2789

خیر

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

من میگرفتم سالی ک کنکور داشتم

کلا باید بگیری از لحاظ شرعی

حتی سنگم ازاسمون بیاد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ضعف شدید کنه و براش مشکل پیش بیاد مثلا استرسی بشه و تهوع بگیره خب اینجا براش ضرر داره تازه. من یه دوست مذهبی داشتم سال کنکور میرفت خارج شهر صبحونه میخورد و میومد

اگه ضعف شدید کنه و براش مشکل پیش بیاد مثلا استرسی بشه و تهوع بگیره خب اینجا براش ضرر داره تازه. من ی ...

کلاه شرعی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نخیر نمیشه روزه نگرفت. ولی میشه برای فرار از روزه سفر روزانه رفت.‌

عزیزان بحث کلاهدشرعی نیس. بحث اطاعته. اینکه درون قوانین خدا کاری انحام بدید ک مکروه باشه، بهتر از عصیان اشکاره. اگر اعتقاد داشته باشید وگرنه ک هرکاری خودتون صلاح میدونید.‌

کلا سفر ب خاطر فرار از روزه مکروه ولی گناه نیس و میشه بعدا جبرانش کرد. ولی روزه تگرفتن عمدی ب خاطر مسیله ای ک ربطی ب سلامتی نداره و عذرموحه نداریم، گناهه و جبراتش سخت تر.‌جون بابت هر روز ۶۰ روز باید گرفته شه

کلا سعی کنیم مث کودکی بازیگوش اشتباه و خطا کنیم بهتره تا عصیان و تمرد اشکار 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞