2777
2789

لبه اش حالت چروک دارع خیلی ام تو دیده 

چیکارش کنم🥺

مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍  (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم)   من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر                              همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(:                          این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اورویم خونه دیدم ریش ریشاشو بریدن

واسه ماهم ریش ریشاش رنگشو زرد و حالت زنگ زده شده☹️

مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍  (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم)   من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر                              همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(:                          این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟
پا میخوره خوب میشه

یک هفتس درست نشده عاخه

هرچی گفتم بریم حسابشونو برسیم مامانم گفت اشناعه زشته نریم انقد غر زدم همه ریش ریشارو چسب زده بودم تم ...

اخه چرا باید ریش زیش فرش بچینن.مگه ممکنه؟این یعنی صدمه ب فرش.خسارت بگیرین