2777
2789

داستان مفصلی دارن در حدی که تو خانواده شون طلاق و طلاق کشی شده بخاطر اینکه گفتن مادرشوهرم تو غذاها دعا میریزه چند بارم به من یه بطری اب داد گفت اینو دعای مهر و محبت خوندم بهش بریز تو سماورت.حوصله داشتین تعریف میکنن. 

ولی این سری با چشم خودم دیدم دخترش رفت سر گاز به بهانه اب کردن کره و ریختن رو برنج، یه دستمال کاغذی دستش بود یه پودری از لاش دستمال ریخت توی ماهیتابه ی کره و تف داد بعدم ریخت لابه لای برنج. فک نمیکرد من ببینم 

چیکار باید میکردم باید به روش میاوردم؟ باردارم هستم زهره ترک شدم ازون موقع

زهرا سادات مامان دوتا پسر وروجک و یه توراهی خوشگل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی سحرو جادو میرخت تو غذا

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

الله اکبر  ازین بشر دوپا هرچی بگی برمیاد،،حواستو جمع کن دختر چیز خورت نکنن،،تظاهر به خوردن وبالا آوردن کن

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

از اون برنج خوردی یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟عجبا

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

چقد اینجور ادما ترسناکن 😕

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)