2777
2789
نه خب فرق داره منطقه ی طرح جایی که داری طرح رو میگذرونی وضعیت تاهل

آخه من لیسانس دارم و  تصمیم دارم مجدد دندان بخونم 

میخواستم بدونم حقوق طرح در حد حقوق کارمندی هست ؟ که یه درآمدی محسوب بشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اومدم جانم عزیزم؟

الکی مثلا منم پزشکم

آرزو.بر.جوانان.عیب.نی#  

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
ینی هر جوری حساب کردم ندیدم کسی تو ایران تو ۲۷ سالگی تخصص بگیره 😐

چرا اگر برفرض مثلا یه سال مدرسه جهشی خونده باشه و سال اول یونی قبول شده باشه و طبق یه سری قوانین مثل استریت شدن یا متاهل شدن قبل طرح میتونن یبار ازمون دستیاری یا همون تخصص بدن و اگر همون سال اول قبول شن دیگه طرح نمیرن و میمونه برا بعد تخصص ک تخصص هام شنیدم از بین ۳ تا ۶ سال متغیره و ایشونم ک ادعا دارن البته هنوز دانشجوان 

ولی ممکنه من دیدم پزشک متخصص خ جوان تازه با سابقه کار ...

عزیزم اصلا اینجوری که شما میگی نیست ۷ سال طول میکشه ایشون درسشو تموم کنه، خیلی فشرده بخونن هم توی ۶ ...

من ندیدم کسی ۶ ساله بخونه همون ۷ سالو در نظر گرفتم 

و خودمن نوشتم فقط یبار حق ازمون دادن دارن ک اتفاقا خیلیارو دیدم قبول شدن و چیز محالی نیس حقیقتا 😐

۴ سالم درست میفرمایین ک میشه تا ۲۹ سالگی ولی خب این خانوم نگفتن ک تموم کزدن .‌‌

ضمن اینکه ایشون فرمودن مجردن، در عرض نیم ساعت هم خواستگار اومد براشون هم نامزد کردن 😐 و محاله ممکن ...

نیاز ب توهین و فخر فروشی نیس عزیز 

من از کسی طرفداری نکردم یا نگفتم ایشون راست میگن 

گفتم شدنیه و امکانش هست چون شما خ محکم گفتین تو ایران ندیدین  منم گفتم میشه طبق این شرایط 

یک متخصص تو بیمارستان ولیعصر بودن حدود ۳۰ ساله ولی فقط ۳ سال سابقه کار و جراحی داشتن  

شما حتی باورت نمیشد دانشجوی دکترای عمومی باشه !

[QUOTE=186582152]ترم چند اطفالی؟[/QUOTEتازه وارد اخرین ترم شدم

دکتر  چیکار کنیم ، خواب بچه درست بشه؟

من پیر شدم سر خوابش...

الان نزدیک ۱۱ ماهشه هنو خوابش تنظیم نیست

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

کمرمون شکست حاجی نمیگی دکتر جوون ببینیم دق کنیم؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺