2777
2789
عنوان

هر کی زبانش عالیه بیاد لطفا

120 بازدید | 5 پست

کلمات را در متن قرار دهید

(jealous - relax – everything- work – enough - quite- holiday)

Everyone wants a good lifestyle. I do too. I want a good job that is …… near my house – I

don’t want to spend a long time on trains and buses. I also want a nice house where I

can………. . I like decorating and shopping for furniture. I also want lots of friends so I can

do stuff with them. My idea of a good lifestyle is being happy at ……….. , going to the gym

or going out for a meal after work, and spending the weekends with friends doing things or

going places. Of course I have to have a ………. every year in another country. I haven’t got

that lifestyle yet because I haven’t got ……… money. I’m a little ……….. of my friend’s

lifestyle. She has and is always going out and having fun.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنی متن

همه سبک زندگی خوبی می خواهند. من هم می کنم من یک کار خوب می خواهم که در نزدیکی خانه من باشد - من

نمی خواهید مدت طولانی را در قطارها و اتوبوس ها بگذرانید. من همچنین یک خانه خوب می خواهم که در آن باشم

می توان………. . من تزئین و خرید مبلمان را دوست دارم. من همچنین دوستان زیادی می خواهم تا بتوانم

با آنها کار کنید ایده من برای یک سبک زندگی خوب ، خوشحال بودن در ... رفتن به باشگاه است

یا بیرون رفتن برای یک وعده غذایی بعد از کار ، و تعطیلات آخر هفته را با دوستان خود صرف انجام کارها یا

مکان رفتن. البته من باید یک داشته باشم. هر سال در کشور دیگری من متوجه نشدم

آن سبک زندگی هنوز چون من پول نگرفته ام. من کمی ... از دوستانم هستم

شیوه زندگی. او همیشه بیرون می رود و سرگرم می شود