2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر خواهرشوهرم

12287 بازدید | 249 پست

سلام بچه ها لطفا بهم نخندید

من خیلی دارم درد میکشم بخاطر این موضوع

ببینید من میدونم که شوهرم با دخترخواهرش محرمن

ولی یه چیزایی خیلی خیلی رو مخمه چون دیگه بزرگ شده وببخشید اینو میگم دیگه م م ه هاشم بزرگ شده و...

و وقتی میریم خونشون هی میشینه روی پای شوهرم وشوهرمم هی نازش میکنه وهی قربون صدقه اش میره وهی چیز میذاره دهنش تا بخوره مثل میوه وتخمه و...انگار بچه اس وهی به شوهرم زنگ میزنه هی میخواد بیاد واردخلوت ما بشه و شوهرمم دوسش داره ب شدت وبهش هم گفتم ومیگه نمیرم که بادخترای نامحرم شوخی کنم؛منم اعصابم خورد میشه دلم نمیخواد غیر خودم قربون صدقه کسی بره و......

درحال حاضر عقد هستیم نگرانم واسه بعد که عروسی کردیم

اخه من چطوری حالیش کنم دیگه دخترخواهرش بزرگ شده وزشته این کارا

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

ممه هاش فقط😐😂😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنسالشه دختره

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

چقد زشت

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

حتی نگرانشه ک چرا ۳ بار تو یک ماه پریود میشه

😐😐😐

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم