2777
2789
عنوان

چال گونه

630 بازدید | 17 پست

😐 😂 2 سال پیش خیلی تو فاز چال گونه بودم  تو گوگل انواع اقسام روشا امتحان کردم هیچی نشد ولی یه ساب برای چشم رنگی گرفتم که میگف با استفاده از تلقین اینکارا انجام میشه اصلا استفاده نکردم از اون ساب ولی هی توهم چال گونه زدم واس خودم حتی یه سایه میوفتاد میگفتم چاله انقد ته خودکار فشار دادم تو گونم بعد 2 سال گونم یه کم چال افتاده💜کسایی که دوس دارن ولی نمیتونن عملشو بکنن حتما این کار امتحان کنید شاید زمان ببره ولی 80 درصد شدنیه 

من پنج تا چال دارم😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکار فرو کنن 😂

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

وای من انقد چال چالیم 

لپم 😂😂😂

بازوم 

چونم 

قبلنا انقد چال مهم نبودا یه چنسالیه مهم شده 🥺😂

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

😿خودمم باورم نمیشد ک ابنقد تو رفته همیشگی نیست باید ی نمه عمیق بخندی قشنگ معلوم میشه😿

ببحش گام ناراحت نشیا این دیگه چال نیست گود رفتگیه بس ک بزرگه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وای من انقد چال چالیم  لپم کمرم با....نم😂😂😂 بازوم  چونم  قبلنا انقد چال مهم نب ...

خدای چالی دیگه😂👌🏻خوش بحالت چال کمر مبگن نشونه سلامتیه درسته؟ چال چونه ام خیلی کیوته

ببحش گام ناراحت نشیا این دیگه چال نیست گود رفتگیه بس ک بزرگه

💜ن عزیزم چ ناراحتی اره چال یه جور خاص خوشگلی میره تو بلخره هرچی خدادادیش خیلی خوشگل ترو  طبیعی تره منم به زرب زور تونستم اینو جور کنم 😂 

خدای چالی دیگه😂👌🏻خوش بحالت چال کمر مبگن نشونه سلامتیه درسته؟ چال چونه ام خیلی کیوته

والا نمیدونم ازه اینطور میگن

ولی همشو‌دارم 

سانسور کردم گفتم مرد نبینه🙏🏻😂😂

راستی نظر لطفته قشنگ جان🥺

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️