2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم‌همسرم‌دو هفته مریص بود بدن درد و درد معده و تب داش منم ۵روزه شرو شده درد معده و گیجی و سردرد دیر ...

چه زود جواب تستتونو میدن به ما گفتن سه روز بعد

منم‌همسرم‌دو هفته مریص بود بدن درد و درد معده و تب داش منم ۵روزه شرو شده درد معده و گیجی و سردرد دیر ...

توروخدا بگو درد معدت چطوری بود منم 10روز درد داشتم واز غذا افتاده بودم یعنی کرونابوده

جان مادرجانِ جانِ مادردلبندم,نمیدانی درون سینه ام چه آتشی برپاست,به کدامین حکم من درون آتشی سوزنده افتادم.حال من با دیدن دانه های اشکت که روی گونه های سرخت می لغزد به جنون میرسد.نکند گریه کنی زندگیه من.الان 7سال هست که دیدن روی ماهت ارزوی شبانه روزم شده میدانم دور از من حال تو پریشان است و بدان حال من هم خراب .....انگار از درون سینه ام جگرم را، تکه وجودم را برده اند ..بیا جان مادر بگذار دل سیر در آغوش بگیرمت بدون هیچ ترسی از اینکه مبادا به من پشت کنی ومرا نخواهی ومن  بترسم از گذشته ام جانکم ، عمر مادر همیشه بخند غمگین نباش .اروزیم همیشه خندیدن توست.کاش بگذرد این روزهای تلخ ، زودتر برسد روزی که تا ابد بدون کوچکترین غمی کنارم روچشمانم باشی نازنین پسرکم دلتنگی تاب وتوانم رابریده وراهی ندارم جز انتظار .کاش زنده بمانم وخوشبختیت را ببینم ونگاه پر از شوقت را تماشاگر باشم ...کاش🙏😢

میگم منم سردرد شدید و استفراغ فقط یه روز داشتم الانم معده آن داغونه البته از توحنجره تا تو معده ان احتمال کرونا هست 

سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅‍♂️🙅‍♂️ دوست نی نی سایتی من  بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم  🙏🙏🙏🙏