2777
2789
عنوان

فردا میخوام بی بی چک بزنم

440 بازدید | 20 پست

دختر اولم 3 سالشه دومی 1سال و 4ماهشه امشب رفتم بی بی چک گرفتم چون خیلی هوس میکنم و انگار تو شکمم چیزی تکون میخوره و ضربه میزنه البته شکم اصلا ندارم حالت تهوع ندارم ولی ضعف خیلی دارم نمیتونم بگم انشالله نباشه نع میتونم بگم انشالله باشه فقط میخوام خودمو راحت کنم هست یا نع که اگه باشه ازش مراقبت کنم چرا انقدر ساده پذیرفتمش 🤕

حدستون چیه باردارم؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این سرعت تو شکم نشون نمیده خودشو که گلم.پریودت اگه ده روز عقب افتاد بی بی چک بزن

چرا دختر دومم خیلی زود خودشو نشون داد فقط بچه اول باید چند ماهه بشه بچه های بعدی همون ماه های اول میفهمی

چرا دختر دومم خیلی زود خودشو نشون داد فقط بچه اول باید چند ماهه بشه بچه های بعدی همون ماه های اول می ...

حرکت های جنین از ۱۴ یا ۱۶ هفتگی میشه فهمید.اون خیلی کوچولوعه اگرهم باشه

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
چندماهه مگه؟؟منم از وقتی زایمان کردم همش حس میکنم چیزی تو شکممه دخترم سه سالشه همش توهم بارداری دارم

چی چند ماهه گل؟ 

منم توهم دارم میخوام خودمو راحت کنم