یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من یه نظریه خوندم که دانشمندا گفتن انسان ها از باکتری هایی هستن که از یه شهاب سنگی که به زمین برخورد کرده و عصر یخبندان و ایجاد کرده اومدن یعنی ابتدای وجودی انسان اون شهاب سنگ یعنی ما از یه سیاره دیگه اومدیم 🥶😰😨
12جهان موازی داریم با تاریخ هایی که ممکنه زیاد از هم فاصله نداشته باشن یا داشته باشن یا مثلا این جهان دستخوش حادثه شده اون حادثه رو دیگه تجربه نکردن و روندش ب کل متفاوت جلو رفته ...بعد انسان ها ممکنه ب جهان موازی دست پیدا کنن ولی نمی تونن درش تسلط پیدا کنن و ب سرنوشت خودشون تو.11جهان دیگه دستبرد بزنن...یعنی نمی تونن برن اون جهان خودشونو بکشن مثلا ...
با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش