2777
2789

سلام دوستان 

اگر روانشناس مجرب و کاربلد که در زمینه کار با نوجوانان مهارت داشته باشه سراغ دارین لطفا به منم معرفی کنین،،

خیلی خیلی نیاز دارم🌹🌹😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم فقط برو پیش دکتر خشایار نعماوی زاده. کارش عالیه. مطبش تهران هستش و مشاوره تلفنی هم میده. شمارشو واست میذارم بدون شک ازش وقت بگیر به خیلیها معرفی کردم راضی بودن. شمارش ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰

من خیلی تعریف دکتر مهسا ساداتی را از دوستان شنیدم

مخصوصا تیم ایشون که فقط تخصصشون کودک و نوجوانه و مراجع بزرگسال را قبول نمیکنند. 

این یعنی مراجعاتشون زیاده و کارشون عالی برعکس کلینیکهای دیگه که از کودک تا کهنسال مراجع قبول میکنند بدلیل مراجع کمی که دارند . و درنتیجه بازدهی کمی هم دارن چون روانشناسی علم گسترده ای هست و تو سنین مختلف تخصص خواص خودشو میخواد.

عزیزم

دکتر مهسا ساداتی توی این زمینه خیلی معروف شده و کلینیک تخصصی همراه با دستگاههای تشخیصی و درمانی و رواندرمانی برای تمام سنین دارند بیس کاریشون هم عدم دارودرمانیه و این عالیه

اسمشون رو گوگل کنید متوجه میشید😍🙏