2777
2789
عنوان

بچه ها بچشو کشت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 51 پست
دوستم ۸ماهش بود خیلی شوهرش باهاش بدرفتاری میکرد کتکش میزد اما دوستم ول کن اون مرد نبود میگف دوسش دار ...

که این بار دوستم شوهرشو با اون دختره دید...اون صحنه که میاد جلو چشمم سردرد میگیرم 

دوستم وقتی دیدش فقط خشکش زد 

هییییییچی نمیگف هیییییچی

حتی کشیده هم بهش زدم

که این بار دوستم شوهرشو با اون دختره دید...اون صحنه که میاد جلو چشمم سردرد میگیرم  دوستم وقتی ...

دوستم به خودش اومد داااااد زد گف فرهاااااد من دوست داشتم...

فرهاد شوهرشه 

فرهاد که دیدش هول شد 

ولی دیگه دوستم فهمیده بود دوستم داشت سمتش اروم اروم میدوید که یه میله نمیدونم مال چی بود تو شکمش فرو رف...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش بدون هیییییییییچ کمکی فقط نگاش میکرد 

دوستم درد میکشید منم با آمبولانس تماس گرفتم

ولی خیلی دیر اومدن فقط بچش زنده موند🙂💔❤️

خودش مرد بچش هیچوقت پدرشو ندید به من میگه خاله اما پیش مادربزرگش زندگی میکنه اون بچه

اسم بچش که دختر هست 

سیلویا هست 

نمیدونم چرا وقتی برای آخرین بار داشتیم درباره اسم حرف میزدیم گف دوس دارم اسمش مثل اسم تو باشه ینی شبیهش باشه بعد اسم سیلویا رو انتخاب کرد

این واقعیه

بچه ها الان داشتم عکسای دوران راهنمایی و دبیرستانمون رو میدیدم که یادش افتادم گریم گرف...

اومدم اینجا درد و دل کنم واقعا اروم شدم با اینکه بعضیا گفتن دروغه

تو عنوانت نوشتی بچه اشو کشت بچه اش که زنده اس یعنی این داستان واقعیه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
تو عنوانت نوشتی بچه اشو کشت بچه اش که زنده اس یعنی این داستان واقعیه

این عنوان رو گذاشتم که بلکه افراد بیشتری بخونن 

ینی یه عنوان الکی بود

میخواستم خانوما با جامعه آشنا شن که همچین آدمایی وجود داره

این عنوان رو گذاشتم که بلکه افراد بیشتری بخونن  ینی یه عنوان الکی بود میخواستم خانوما با جامع ...

آره میدونم ادمهای نامرد بی وجدان بیشرف تو این شهر زیاد 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏