2777
2789

به نام رب 🌸🌷

سلام کاربرای عزیز

هدیه ک فقط مادی نیست هدیه میتونه هدیه معنوی هم باشه 

هدیه میتونه یه لبخند یا یه آرزوی خوب باشه 

۲ دقیقه بیشتر وقتت رو نمی گیره 👇

(الحَمدُ الِله کَما هُوَ اهلُهُ)

یعنی حمد مخصوص خداوند است 

نقل شد ه ک اگر کسی با  این جمله خدا را ستایش کند ملائکه آسمان مشغول نوشتن ثواب این جمله میشوند هر چه مینویسند میبینند نمی توانند یعنی از پس آن بر نمی آیند "شَغَل کُتابَ السما " وسایل شیعه / ج ۷/ ص ۱۷۳ ) نویسنده های آسمان ک میلیون میلیون هستند 

مشغول نوشتن میشوند نمی توانند انوقت به خدا می گویند خدایا ما عاجز هستیم  چه کنیم ؟ ما هر چه مینویسیم  میبینیم باز هم حقش ادا نشده چون ما حمد را مطابق اهلیت ارائه می دهیم و ثواب ش هم بی نهایت میشود خدای متعال می فرماید : شما نمی توانید ثواب این جمله را بنویسید عین همین جمله را در پرونده اعمال او بنویسید ثواب ش با من است 

اگر هدیه من رو دوست داشتی برام دعا کن ممنون میشم 🙏

اگر ممکنه به اشتراک بزارید یا کاربرای دیگه رو دعوت کنید 

با دعوت اون ها انگار شما دارید بهشون یه هدیه ای میدید ک خیلی ارزشمند 🎁🎁🎉

تو این ثواب شریک بشید 

التماس دعا 🙏🙏🌸

سپاس گذارم از وقتی ک گذاشتید و مطالب رو مطالعه کردید 🌿

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا کاربرای دیگه رو هم دعوت کنید 

ممنونم

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
میشه برا منم دعا کنین از فکرش در بیام؟! گذاشت رف نگفت شمعدونیا دق میکنن...😕🚶🏻‍♀️

امیدت به خدا 

حتما به صلاحت بوده به خدا اعتماد کن

بفرمایید گفتید که در این تاپیک تگتون کنم 

@zahraayat    

خودتون در اینترنت سرچ کنید راجبش بخونید تا مطمئن بشید 

@خانمحاجآقا
@mamanyasnajoooooon
@11aye @کاربریپاکشده  
@علیمی1378

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
@خانمحاجآقا   @mamanyasnajoooooon   @11aye   @کاربریپاکشده     ...

تو تاپیک قبل گفتم 

اینجا هم میگم که در برنامه سمت خدا این ذکر خوانده شد تلفظش هم هست  تا درست بخونید 

قسمت تلفظ مرفوعش رو شک دارم 

سلام زهرای مهربونم 

ممنونم ازت گلم

ممنون استارتر عزیز 

ان شاء الله همگی حاجت روا شید 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

سلام زهرای مهربونم  ممنونم ازت گلم ممنون استارتر عزیز  ان شاء الله همگی حاجت روا شید&nb ...

خواهش میکنم سلامت باشید 🌷

انشاءالله ✨️

سلام زهرای مهربونم  ممنونم ازت گلم ممنون استارتر عزیز  ان شاء الله همگی حاجت روا شید&nb ...

سلام. خواهش میکنم. خوشحالم که میخونین. خیلی محبت میکنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
 سلام. خواهش میکنم. خوشحالم که میخونین. خیلی محبت میکنین.

خواهش میکنم عزیزم 

محبت رو شما کردید که صدام زدید توی این تاپیک قشنگ 

الحمدلله کما هو اهله❤

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

ممنون عزیزم 😘😘

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.