2777
2789
عنوان

راه حل بدید

92 بازدید | 12 پست

من یه خواهر دارم که همه کار هم براش میکنم ومیکنیم بعد کافیه زن داییم رو ببینه میگه من از تو متنفرم میخوام برم پیش اون خدایی اونم باهاش خوبه ولی تو روی ما اماشنیدیم که به بچه هاش میگه هرکی اذیت کرد بزنیدش بعد دخترش که همسن خواهر منه باهاش دعوا میکنه میگه تقصیر بچه شماست اذیتش میکنه الکی میگه چند سال دارم زجر میکشم میگفتم بچه است ولی امشب بهم گفت ازت متنفرم نمیتونم فراموش کنم به خدا من یه قرون واسه خودم خرج نمیکنم میگم تا اون خوش باشه کتاب لباس اسباب بازی خوراکی هرچی فکر کنید واسش میخرم ومیخریم هر چی فکر کنید هزار تا بازی تو گوشی داره موندم چی کار کنم هر چی هم که بهش میگم اونو ببینه انگار بچه اونه دیگه به ما محل هم نمیذاره حتی شب پیش اونم بخوابه به ما فکر نمیکنه چیکار کنم نمیتونم که نذاریم بره پیش اون چون رفت وامد داریم زیاد نمیشه به خاطر یه بچه قطع رابطه کنیم میگه اونو بیشتر از تو دوست دارم نمیخوام باتو بیام خونه چیکار کنم خانواده ام هم میدونن میگن ببخشید خیلی طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوست داشته باشه چی میشه شما چ اصراری داری خواهرت دوست داشته باشه محبت افراطیم بدترش میکنه بیخیال ...

چند وقت بیخیال بودم ولی اونو میبینه دیگه همه چیز به من میگه مثل همین امشب واقعا تو دوست داری کسی اینجوری باهات رفتار کنه

ببین گلم این رفتارا بچگونه است. محبت دیده داره بچگی میکنه مخصوصا اینکه یه بچه همسن و سال خواهرتون دارن، واسه خاطر اونه که دوس داره اونجا باشه. بهتره واسه یه مدت هم شده اجازه ندین تنهایی بره اونجا، با خودتون ببریدش و بیاریدش خونه. و تاکید کنید دختر باید هرجا مادرش هست باشه. کمی سخت گیری کنید درست میشه

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  
ببین گلم این رفتارا بچگونه است. محبت دیده داره بچگی میکنه مخصوصا اینکه یه بچه همسن و سال خواهرتون دا ...

میگم ولی وقتی اون میگه بذاریدش اینم لج میکنه چند بار هم به زنداییم گفتم اینجوری نگه ولی از روی محبت میگه عادت کرده دیگه کم اوردم

چند وقت بیخیال بودم ولی اونو میبینه دیگه همه چیز به من میگه مثل همین امشب واقعا تو دوست داری کسی این ...

شما چطور برخورد میکنی که باعث میشه بی ادبی کنه؟

میگم ولی وقتی اون میگه بذاریدش اینم لج میکنه چند بار هم به زنداییم گفتم اینجوری نگه ولی از روی محبت ...

بهتره با زنداییتون بیشتر در این موردا صحبت کنید. 

میگم ولی وقتی اون میگه بذاریدش اینم لج میکنه چند بار هم به زنداییم گفتم اینجوری نگه ولی از روی محبت ...

از ترس کرونا هم‌نمیشه بره مهد تو خونه هم که نمیشه ۲۴ ساعت بمونه خودمون هم خسته میشیم همش بازی کنیم ولی میذاریم بره اونجا دیگه نمیاد خونه

شما چطور برخورد میکنی که باعث میشه بی ادبی کنه؟

بی ادب نیست اتفاقا همه دوسش دارن از همه ی بچه های فامیل هم با ادب تره ولی لجبازه وخستمون میکنه امشب اینو گفت منم هیچی نگفتم فقط گفتم زن دایی بگو برو اونم با گریه اومد