2777
2789

من شغل معلمیو خیلی دوس دارم میخواسم بدونم حقوقش تقریبی چنده

یا اطرافتون کسی معلم هست حقوقش چقدره؟راضی هس؟

😁❤

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم معلمه الان معاون مدرسه است 

نمیدونم درامدش چقدر

فکر کنم با نیزان تحصیلات درامد فرق داره

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
داداشم معلمه الان معاون مدرسه است   نمیدونم درامدش چقدر فکر کنم با نیزان تحصیلات درامد ف ...

اهاو  

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

نمیدونم ولی پایه حقوق قانون کاره که الان نزدیکه 4 تومنه، من معلم بی پول ندیدم همه وضعشون خوبه. 

مرسی گلم😘❤

از چهار میلیون شروع میشه عزیزم

اها ممنون جانیم

خانمی بسته به سابقه کار داره  و رسمی و غیر رسمی و .. حدودا با ۱۱ سال ۱۲ سال سابقه  حدود ۴ و خورده ای و البته فک نکنی مثلا برسی به ۱۳ سال حقوقت یهو چند برابر میشه نه حیلی اروووم زیاد میشه