2777
2789

پیام بده بگه امروز دیدمت چقد جذاب و خوشتیپ بودی یا قشنگ بودی  عادیه یا نه ؟

تعداد رای : 43
نظرسنجی
عادیه
33
76%
عادی نیس
10
23%

همونطور که دخترا از هم تعریف میکنن، پسرا هم میتونن

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جذاب و خوشتیپ عادیه.... ولی قشنگ شدی مال دختراس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه بیشتر مفهوم اولی خواستم کامل بگم

عادیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اصلا نمیشه همینجوری نظر داد. بستگی ب اون پسر داره ک چجوریه. لحن گفتنش. شخصیتش

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

عادیه عادیه 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین