2777
2789

خانوماااا دختریی هستم با کمالاتت 

به تعدادی شوهر نیازمندم ممنون میشم ازتون اطلاع بدین😂😂😂

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برادر شوهر دارم زنش رو طلاق داده...دست دومه ... اخلاق نداره ...چهره هم نداره ... همین اخریشه😁 ...

مگه گوشیه دست دومه؟

آپشنش خوبه؟

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

من ندارم ولی صبر کن اگهیت کنم تو دیوار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شوهر نکن بابا چیه  ما که شوهر کردیم عین ..... پشیمونیم  در حدی که الآن دو سال و خورده ا ...

توام ازدواج میکنی دوباره 

بیخیال 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

خخخخ

یکی از دوستام گف برا داداشم دنبال یک دختر سفید پوست خوشگل و خوشتیپ و پولداریم

حالا منم داداششو ندیده بودم دیشب عکسشو گذاشت پروفایل.😐😐😐😐واقعا چقد پرتوقع شدن مردا.

ندانم گرا....

برادرشوهر مجرد دارم 

کارمند نیروی انتظامی

۳۲ ساله

بسیار خوش مشرب و شوخ

دارای ی ۴۰۵ نوک مدادی

یک باب مادره ۱۱۰ کیلویی

دو خواهر غیر مداخله گر

ی زن داداش خوشگل مشگل

عروس خانوم قبوله؟😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه برادر شوهر دارم زنش رو طلاق داده...دست دومه ... اخلاق نداره ...چهره هم نداره ... همین اخریشه😁 ...

نهههه

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
مگه گوشیه دست دومه؟ آپشنش خوبه؟

خخودش همیشه میگه یک عدد پسر هستم دست دوم دست یه دختر خانم از فلان شهر بودم فقط یکسال در کنارش بودم🤣🤣🤣

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
بیا خودم میگیرمت 😂😂😂😂😂😂😂 (همجنس بازی)😂😂😂😂😂

جوون🤤😂💦