2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین پسری؟

369 بازدید | 54 پست

کارداره

رفیق باز نیست

اهل هیچ مدل دود ودم نیست

ظاهر امروزی

وقته بیکاریشو پلاس نمیه بیرون توی خونه میگذرونه

شرایط مالی در حد خودش هست

خونه داره

چشم پاکه

ظاهراینام اوکیه

خونواده اوکی

خب حالا بدیا

به شدتتتتت مغرور

ازیناست ک حتی اگه اشتباه کنه یا ضایع بشه برااینکه نشون نده ضایع شده نمیپذیره مشکلشو،کله خرابه مثلا توی ماشین مثه وحشیا رانندگی میکنه ک واقعا حالت بد میشه از رانندگیش ولی تغییر نمیکنه اون،کلا نمیفهمه،غده،لجوجه،ازینا ک همش میگه خودم میتونم،باتوجه به شناختم مثلا اگه بی محلش کنی دوبرابر بی محلت میکنه وحشی😐😑

خودش خدای خودشه ظاهرا

ازنظر احساسیم نمیدونم بروز میده نمیده

قشنگ یه پکه کامله😐😂

همه اینارو درکنارهم داره

خب حالا هوم؟

مورد اینجوری داشتین؟

هرچی بلدید بگید

خدابزرگه😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رمانا از این ها زیاد دیدم 😐

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
مگه شوهر قحطیه خواهره من برو قانون جذب میتونی مورد های بهتری هم جذب کنی بلد نیستی اوکی شو بده قانون ...

😂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

خب عزیزم هر کی رو که ببینی یه خوبیایی داره بدی هاییم داره

بستگی به خودتون داره که ببینین با مشکلاتش کنار میاین یا نه

حالا شما فکر کن همین آقایی رو که میگین مغرور نبود غد نبود یه دنده نبود ولی خیانتکار بود قبول میکردین؟؟