از منم فککنم نزدیک ب یک بود ۲۴ سالمه نمیدونم نرمال بود یانه ولی دکتر چیزی نگفت و باردارم شدم ولی طولی نکشید از دستش دادم بخاطر مشکلش
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
واس منم ۱.۲ هس خعلیییی ناراحتم اخه دکتر گفت ای وی اف ولی ی دکتر دیگ گفت نیاز ب ای وی اف نیس ،آخی عزی ...
عه پس مال منم کم بوده چون هی میگفت اوضاع تخمدانات اصلا خوب نیست من تنبلی شدید دارم ولی خداروشکر باردار شدم ب ی دکتر دیگ گفتم نمیخواد ازمایش بدم دوباره گفت چون یکبار باردار شدی فعلا لازم نیست
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
سلامت باشی الآنم ناخواسته باردارم ب حدی ک دکترم میخنده میگه تو ذخیره تخمدان نداری سختی کشی ...
سلام عزیزم میشه جوابم رو بدی منم ذخیره مثل شماس یعنی ممکنه باردار بشم ناامیدم
سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد… او چیز دگر داند… او چیز دگر سازد