2777
2789
عنوان

پکیج جمع بندی

88 بازدید | 15 پست

سلام ی سوال از بچه های کنکوری داشتم کسی تا حالا ویدو های استاد حیدری رو دیده فیلم های جمع بندی عربی ایشون می خـواستم تهیه کنم گفتم قبلش ببینم کسی تهیه کرده یا خیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرررررررررررت من پکه کاملشوووو داشتم من فقط سپردمشون به خدا و هیچوقتم نمیبخشمشون

درس عربی دیگ می شه بدونم کی تهیه کردید ب من گفتن ۴۴٠ هزارتومن😖😖😖😖 پکیج جمع بندی 

درس عربی دیگ می شه بدونم کی تهیه کردید ب من گفتن ۴۴٠ هزارتومن😖😖😖😖 پکیج جمع بندی 

ن کل دروس گرفته بودم 

سال 98 مهر ماه 

میشه برای رسیدن به عشقم رضا یه صلوات از ته قلبی مهمونم کنین؟ممنونم🥺♥️
می شه بدونم کنکورتون چند درصد زدید و از کجا باهاشون اشنا شدید 

من 12 امم امسال کنکور دارم 

11 ام ک بودم گرفتم

استفاده نکردم ازش کلا چرته مطلق بود

ترسیدم بری خو بازم خیلی خوب شد ک تاپیک گذاشتم می خواستم برم بیرون براش پولو واریز منم ولی خو مرسی وا ...

خواهش میکنم خیلی خوشحال شدم که کمکت کردم اصلا سمت اینا نرین همش دروغ و کلاهبرداری هست