2777
2789

دخترم یکسالشه هنوز رفلاکس نهان داره شبا خواب نداره همش جیغ میزنه بهونه میگیره کسی بوده بچش مث من باشه درمان شده باشه؟

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترمن فقط تو خواب شیر میخورد و همش جیغ و گریه،دکتر یه شربت و یه کپسول داد سه ماه مصرف کرد خوب شد خداروشکر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دکتر بردیش که دارو بده

امپرازول دوبسته کامل مصرف کرده.رانیتیدبن.متوکلوپرامید.هیچکدوم ج نداد

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
دخترمن فقط تو خواب شیر میخورد و همش جیغ و گریه،دکتر یه شربت و یه کپسول داد سه ماه مصرف کرد خوب شد خد ...

اسماش چی بود

اسماش چی بود

شربت زانتاک عاالی بود و کپسول امپرازول که نصفشو میریختم تو غذاش.خدا خیر بده دکترو یه ماه خودمو و دخترم خون گریه میکردیم اون از گشنگی و درد منم از دیدن اون

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شربت زانتاک عاالی بود و کپسول امپرازول که نصفشو میریختم تو غذاش.خدا خیر بده دکترو یه ماه خودمو و دخت ...

همینجوری برم داروخونه بگم میده؟

همینجوری برم داروخونه بگم میده؟

آره فک کنم،ولی لااقل ببر پزشک عمومی بنویسه و دوزشو بهت بگه