2777
2789
عنوان

چرا حذف زدین متاسفم براتون واقعا من برا کمک اومدم اینجا.

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 77 پست
چه بود و چه شد

دیر اومدی خیلی دیره

تاپیک باحالی بود 😂😂

منصور برا زن عموش طلا خریده بود ،زن عموشم براش لاک ناخن زده بود 😂😂😂

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
تاپیک من اونی بود که گفتم زن عموی شوهرم و........ و واقعا متاسفم میگن کافر همه را به کیش خود پندارد ...

تو ک از قضاوت بدت میاد بیخود میای داستان زندگیتو میریزی کف سایت راستم بت گفتن ب مزاجت خوش نیومد اوکی  

شوهرت محض رضای خدا کمکش کرده دمش گرم خوشبخت باشی برو ب زندگیت برس این اون جیزی بود ک دوس داشتی بگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز، خیلی‌ها هم راهنمایی‌تون کردن. پاسخ‌ها رو خوندید؟

بله عزیزم از اونا ممنونم و واقعا من دنبال راه حلم نه حسادت های بچگانه و دخترانه من زندگیمو دوست دارم یه وقت ادم دنبال راه رفتن میگرده خب بهانه پیدا میکنه اما من به نامزدم اطمینان دارم و دوست دارم زندگی باهاشو دلم موندن میخواد یعنی اخه چیزی نشده که... 

چی شده

یکی توضیح بده

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
دیر اومدی خیلی دیره تاپیک باحالی بود 😂😂 منصور برا زن عموش طلا خریده بود ،زن عموشم براش لاک ناخن ...

اره کلاس داشتم😂😂چه حیف کلا منصورا بی ادب شدن طلااااااا برو از زن عمو بگیرش لاکشم بکن تو چشمش

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
تو ک از قضاوت بدت میاد بیخود میای داستان زندگیتو میریزی کف سایت راستم بت گفتن ب مزاجت خوش نیومد اوکی ...

عیب نداره عزیزم زندگی من. برا مشورت اومدم شما بد و بیراه میگی؟ خانوما چه مشکلی دارین واقعا؟؟؟؟؟ 

بله عزیزم از اونا ممنونم و واقعا من دنبال راه حلم نه حسادت های بچگانه و دخترانه من زندگیمو دوست دارم ...

زندگیتو دوست نداشته باش اسی من الان به قدری عصبی ک نمیدونم باید چیکار کنم اسی چرا متوجه نمیشیییییییی؟ چرا آخه سر تو مثل کبک کردی تو برف کیو داری گول میزنی داری خودتو گول میزنی میبازی تو ارزش خودتو نمیدونی اول راهی داره بهت خیانت میکنه چرا نمیفهمی اونم با زنعموش خدا خدا 

اسی شبا بلند میشه میره کجا؟ یعنی واقع نمیفهمی چر باید ز نعموت لاک بزنه و موهاشو اتو کنه چرا زنعموت وقتی خیلی خیلی خوشگله باید مجرد باشه اسی شرمندتم اما ساده لوح ترین آدم کره خاکی هستس

بیخیال درست نشد عادی میشه 
عیب نداره عزیزم زندگی من. برا مشورت اومدم شما بد و بیراه میگی؟ خانوما چه مشکلی دارین واقعا؟؟؟؟؟  ...

مشورت با کسانی ک نمیشناسنت درست نیس اینجا ن کسی خودتو میشناسه ن شوهرتو همه فقط چیزی ک تعریف میکنی میبینن و نظر میدن پس سعی کن ازین ب بعد ازین پستا گذاشتی اینارم حداقل از روش بگذری

زندگیتو دوست نداشته باش اسی من الان به قدری عصبی ک نمیدونم باید چیکار کنم اسی چرا متوجه نمیشیییییییی ...

دست رو قران گذاشت بعدم اگه ازدواج کنه قطعا برادرشوهرش بچه رو میگیره ثانیا مگه همه تو کف زیر شکمشونن؟ خودمم نمیدونم اصلا حالم خوب نیست

عیب نداره عزیزم زندگی من. برا مشورت اومدم شما بد و بیراه میگی؟ خانوما چه مشکلی دارین واقعا؟؟؟؟؟  ...

مشورت من ب تو اینه دارن بهت خیانت میکنن من ن میشناسمت ک بخام دشمنی کنم باهات ن مرض دارم فقط از نظر من اینکار غلط دگ خودت میدونی

یه صفحه متن بود دوباره بنویسم؟؟ 

عزیزم یه تکنولوژی ای هست به اسم کپی 😐

دستتو رو متن سه ثانیه نگه داری یه گزینه میاد به اسم کپی 

رو اون که بزنی متن کلش کپی میشه و میتونی دوباره به اشتراک بزاریش 

دست رو قران گذاشت بعدم اگه ازدواج کنه قطعا برادرشوهرش بچه رو میگیره ثانیا مگه همه تو کف زیر شکمشونن؟ ...

اسی تو دیگه چقدر ساده ای اسی توروخدا آنقدر ساده نباش اسی بخدا الان تشنج میکنم 😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭اسی عزیزم فدات شم این همه با نامزدت تنها میشی فقط بوست میکنه😢😭😭😭بعد شبا بلند میشه میره و میاد؟ خب شبا کجا میره؟ میشه بگی شبا کجا میره؟ 😢😭😭😭آخه چهار صبح کجا بازه کجا میتونه برا خدایا خودت کمک  کن 

بیخیال درست نشد عادی میشه