2777
2789

بچه ها سلام من گوشکوب برقی دارم همه چیزو میتونم باهاش له کنم مثلا من میتونم باهاش بادمجون رو برای کشک بادمجون له بکنم یا آب طالبی درست بکنم.اما نمیدونم فرق گوشت کوب برقی با آبمیوه گیری و مخلوط کن چی هستش می خواستم یکی بخرم از بین آب میوه گیری و مخلوط کن.به نظرتون کدوم بهتره و کاراییش بیشتره؟

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم یکم کاراشون شبیه همه به نظرتون کدوم یکی هم کارهایش بیشتره و هم اکثر کار اون یکی رو هم انجام میده ؟؟

دیدم بعضی مدلا آسیاب هم داره به نظرتون داشته باشه بهتره یا نداشته باشه؟؟

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
اب میوه گیری ک کارش معلوم دیگ واقعا😐 گوشتکوب برقی کارش با مخلوط کن تقریبا یکی

ینی بنظرت الان من کوشکوب دارم.ابمیوه گیری ای که مخلوط کن داره نخرم؟

نمیخوام دوبارپول یه چیزوبدم

مخلوط کن میشه شیر موز درست کرد . اسموتس درست کرد . اب میوه گیری هم اب هویج اب سیب و اب پرتقال میگیره . گوشت گوبم هم بیشتر برای له کردنه . مثل سوپ نی نی ها .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بنظرم ابمیوه گیری چطور بشه به کارت بیاد من که تو این پنج سال دو سه بار استفاده کردم

اب میوه ی طبیعی درست نمیکنی؟مخلوط کن اسیاب ایناچی؟

مخلوط کن میشه شیر موز درست کرد . اسموتس درست کرد . اب میوه گیری هم اب هویج اب سیب و اب پرتقال میگیره ...

من با کشکوب ابطالبیم درست میکنم .له میکنه طالبیو.

اسیاب چی؟به چع دردمیخوره ؟

تواین۳تا کدوم بنظرت بیشتر به دردمیخورن؟

ی کرونا بگیری....میفهمی چ قد کارایی داره..😐😐😐

😐😂ابمیوه ی طبیعی میده اره

با گوشکوب چکار کنیم زیاد له نشه من تازه خریدم بلد نیستم مثلا همین کشک بادمجون نباید زیاد له بشه دیگه ...

والامنکه مشکل ندارم .

اتفاقا هرچی له تربهتره که توکشکبادمجون مزش بهترمیشه .تست کن .

ولی کمتربزن .زودخاموشش کن .

من با کشکوب ابطالبیم درست میکنم .له میکنه طالبیو. اسیاب چی؟به چع دردمیخوره ؟ تواین۳تا کدوم بنظرت ب ...

گوش کوب خوبه . ولی باز کار ابمبوه گیری رو نمیکنه .هویج چی ؟ سیب ؟ اسیاب هم برای اسیاب کردن گردو بادوم و برنج (برای ارد برنج) هستش . اسیاب به درد من نخورد وای خواهرم به دردش خورد . برا بچش حریره بادوم درست میکرد ، بادومشو اسیاب میکرد . من ابکیوه گیری و مخلوط کن و گوشکوب برقی خیلی به دردم خورد . ولی اسیاب نه زیاد . بعد 10 سال دو هفته پیش درست کردم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد