2777
2789
بخشصد میشه بگی محمد برمیگرده اسمم تیام

لهساجان سلام عزیزم میشه بهم بگی بنظرت ارزو حامله ست؟ اگر اره دختره یاپسر؟ ( دوستمه هااا دوتابچه دیگم داره😐)

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی انرژی بدی میزاره؟

نمیخوام شما بترسی گلم ولی کلا هر کاری و حرکتی قطعا انرژی داره دیگه 

خود اون افراد که الان شاید نباشن تو سایت توبه کردن و حتی یکی شون کارت هاشو رد کرد رفت کلا زیاد دنبال آینده نباشید فوقش باز کردن دیوان حافظ 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بله آرزو جان ...عدد شانس دراومد برات. حتمن خوب میشه. 

رزاجان اسممو گفتم فاطمه
میشه بگید من باعشقم(پیام) ازدواج دارم؟ کِی میاد خاسگاری؟باهم خوشبختیم؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
میشه واضح تر توضیح بدید چون منم میگیرم

چی را گلم تاپیکام هست بخون و کارهایی که نجاتم داد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عدد ۴ دراومد برات . 

رزاجان اسممو گفتم فاطمه
میشه بگید من باعشقم(پیام) ازدواج دارم؟ کِی میاد خاسگاری؟باهم خوشبختیم؟