2777
2789
عنوان

دلدرد دختر بچه ۵ ساله

131 بازدید | 13 پست

سلام خانمای گل دخترم ۵ سالشه مدتیه میگه دلدرد دارم موقع غذا هم دلش درد میگیره . دکتر بردم ازمایش نوشته مبخوام ببرم . ب نطرتون از چی میتونه باشه

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگل یا مسمومیت که یه چیزی سر دلش گیر کرده هسته ای آجیلی چیزی.

خاکشیر بده بخوره

دکتر هم ببر آزمایش بده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یه مدت عرق نعنا بریز تو نبات داغ بده بخوره...شاید باد میپیچه تو دلش..تند تند ببرش دستشویی ببین از سر ...

نه ولی یبوست همیشگی داشته الان بعد ی هفته رفته دسشویی 

پدی لاکت دارم بهس بدم ب نظرتون؟ 

نمی دونم عزیزم 

اما برا یبوست دو قطره روغن زیتون بریز تو نافش و جهت عقربه های ساعت شکمش و بمال و شبها انجیر و با گلاب خیس کن صبح ناشتا بده بخوره براش عالیه 

نمی دونم عزیزم  اما برا یبوست دو قطره روغن زیتون بریز تو نافش و جهت عقربه های ساعت شکمش و بمال ...

مرسی از پاسخت عزیزم . انجیر الانم خیس کردم ببینم میخوره . 

سلام عزيزم والاه منم پستم ٥ سالشه از نوزادي كه كوليك و رفلاكس در بدترين حالت ممكن داشت الا همه يك ساله خيلي خيلي دلدرد ميشه خدا نكنه كه فست فود بخوره يا بستني اقدر ميگه دلم درد ميكنه

سلام عزيزم والاه منم پستم ٥ سالشه از نوزادي كه كوليك و رفلاكس در بدترين حالت ممكن داشت الا همه يك سا ...

سلام گلم خوبی . دختر منم از وقتی ک دنیا اومده دلدرد داشته و بعدش یبوست تا الان ک تو ۶ ساله . فقط بستگی ب عذاش داره اگه خوب غذا بخوره ادیت نمیشه .اگه نخوره اذیت میشه . فست فود هم مناسفانه دیگه ماهی ۳ بار رو میخوره ولی اثر انچنانی روش نداره. بچتو ببر زیر نظر دکتر تا خوب بشه .