2777
2789

چون هرکسی رو کوچکترین قضاوتی کردم به بدترین شکل سر خودم اومده . من حتی قصد قضاوت کردن مادر و پدر اون پسر ۱۴ ساله که تاپیکشو زدم نداشتم چون هیچ وقت نمی دونم خدایی نکرده اگه من جای مادرش بودم چه عکس العملی داشتم . یه بار نامزد کردم قبل ازدواجم که به هم خورد نامزدم مسلمان نبود و خدارو هم قبول نداشت و به من نگفته بود نامزدیمو به هم زدم و آبروشو بردم به سه سال نکشیده خودم داشتم سر مسائلی کاملا بی اعتقاد میشدم که فهمیدم علتش چیه و توبه کردم سر همین قضیه هم همسر سابق آبرومو برد یعنی دقیقا کاری که خودم کرده بودم سرم اومد ....اینا رو گفتم که بگم آدم از آینده ی خودش خبر نداره اگه حجاب داری اگه اعتقاد داری اگه زندگی خوب داری اگه بچه ی خوب داری اگه شوهر خوب داری غرور نداشته باش و کسیو نرنجون چون اگه دلی شکستی یه روز چشم باز میکنی میبینی هیچی برات نمونده سر غرور و دل شکستن و قضاوت کردنت .... الان یه تاپیک دیدم این جریانا برام مثل فیلم تو ذهنم اومد ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سر اون تاپیکت من تا ۵ صبح خوابم نبرد😥

من نمی تونم واقعا قضاوتشون کنم خودمم عذاب وجدان گرفتم که چرا گفتم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

هروقت قضاوت کردم سرم اومده بدجووووور

منم‌ همینطور . گاهی فکر می کنم هرچی حق الناس گردنم بوده همین دنیا جبران شده برام 😂

کاش که همه مون به این نتیجه برسیم کاش که یادبگیریم اینایی که ماداریم فناشدنش یه ثانیه است پس به رخ کشیدن نداره 

باورتون میشه خونواده ی پدرم با من قطع ارتباط هستن میگن چرا مهری یه چیزخصوصی رو از ما قایم کرده درحالی که من اگه مث اونا بودم به رخ میکشیدمش نه اینکه پنهان کنم

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
چی بود جریانش؟

پدر و مادرش ازدواج کرده بودن هیچ کدوم نمی تونستن حضانتشو به عهده بگیرن همینجور حیرون تو دادگاه مونده بود 

خدا کنه سرداداش وزنداداش منم بیاد تهمت زدن حرف زشت گفتن...پدرمادرمو ازم دور کردن انشاالله به همین ماه عزیز سرشون بیاد به هرکی که باس وبانی این جداییا بود واگذار کردم به خدا

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤

حرفت منو یاد این متن انداخت

می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه ی ما شبیه یکدیگریم

تسخیرشدگان،، داستایوفسکی