2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست

حرف بعضیا رو میشه اینطور تعبیر کرد

انگار که یه نفر بگه من دوست دارم آزاد باشم و موقع رانندگی چراغ قرمز رد شم چون حوصلم سر می‌ره پشت چراغ قرمز وایسم و کمر بند نزنم چون وقتی میزنم خفه میشم،حق تقدم رعایت نکنم چون سخته دنده عوض کنم و وایسم،خیابون رو برعکس برم چون دور برگردان خیلی دورتره می‌خوام زود به مقصد برسم و... یا وقتی میرم نانوایی بدون رعایت صف و نوبت برم جلو نون بگیرم چون گشنمه،

حجاب هم همینطور روسری و چادر نمی‌خوام چون خفه میشم و اذیت میشم و....خب نمیشه که عزیزم با این کار هم حق بقیه هم حق خودت وهم حق خدا رو ضایع میکنی.

بعدش هم من تا به حال در تمام عمرم ندیدم و نشنیدم که یه دختر سر به زیر واقعا پاک و چادری رو بهش گیر بدن همش، شاید دو سه بار اتفاق بیفته ولی بعد اینکه دیدن این خانم اهل اینکار نیست و اعتنایی نمیکنه ولش میکنن. به طور عمومی تا وقتی دخترا خودشون نخوان بلایی سرشون نمیاد.مساله ی آتنا جان و امثال اون هم یه اتفاق خیلی تاسف بار هست که ممکنه از یک جهت به خاطر رعایت نکردن حجاب توسط بقیه ی خانم ها باشه که بعضی مردهای بی وجدان و روانی که نمیتونن خودشونو کنترل کنن وشرایط جور نمیشه تا زورشون به اون کسی که میخوان برسه حس کثیفشون رو سر دختر بچه ها و پسر بچه های بیگناه مظلوم خالی میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن در اسلام و قرآن و احادیث هم به زنان و هم به مردها تاکید شده که لباس تنگ نپوشید.من که تا حالا نشنیدم که مثلا یکی از معصومین ع با یه لباس تنگ یا آستین کوتاه تو بازاری یا خیابونی قدم میزده.ایشان همیشه و همیشه لباسی میپوشیدن که در شأن یک مرد مسلمان باشه.و اگر هم گفته شده که میتونن بی حجاب باشن در صورت ضرورت هست.

بعدش هم حجاب فقط یک پوشش نیست بلکه رعایت بعضی کارها هم هست مثلا اینکه نامحرمها با هم موقع حرف زدن گرم نگیرن.مثلا شوهره با زنداداشش که حرف میزنه خیلی لذت می‌بره تا از حرف زدن با همسرش و این خیلی بده

خانم من ی مدت چادری بودم هیچی کم نشد از این مزاحمت ها،ادمی که مریض باشه ب هیچ کس رحم نمیکنه،یعنی الا ...

نه عزیز من نمیگم آتنا باید حجاب می داشت. منظورم اینه که اون مرد قبلا انقدر این مساله رو مُخش بوده که به بچه هم رحم نکرده. قبلا با دیدن این همه زنهای رنگ وارنگ فکرش مریض شده

خدایا شکرت که نینیم دُخمله! انشاالله همه ی نینیا سالم به دنیا بیان و صالح باشن . الهی آمین ❤❤❤
من هر چی میبینم بیشتر به خانوم های چادری گیر میدن یا اتفاقا به بچه ها چون مظلوم ترن و صداشون در نمیا ...

بله خوب. آدمی که مریض باشه براش با حجاب و بدحجاب فرقی نمیکنه. منم خودم چادری هستم و ۲۷ سالمه فقط یه بار برام پیش اومده که بهم گیر بدن. آخه چادری ها هم مختلفن. بعضیا چادرشون رو خیلی بد جمع میکنن و شلوار تنگ و مانتوی کوتاه زیر چادرشون رو نشون میدن. یا خیلی آرایش دارن. ولی من که آرایش نمیکنم غیر از اون یک بار دیگه برام چیزی پیش نیومده

خدایا شکرت که نینیم دُخمله! انشاالله همه ی نینیا سالم به دنیا بیان و صالح باشن . الهی آمین ❤❤❤
خب همون تجاوزایی ک میگی مسلما فقط خانمه مشکل نداشته نه ؟؟مردا هم مقصرن  حرفت درسته حجاب برای خ ...

مرد باید مراقب چشمش هاش باشه ولی وقتی این همه زن بدحجاب جلوی چشمش میاد شاید دیگه نتونه خودش رو کنترل کنه. پس اینجا اون خانمها مقصرن که باعث مریضی فکر اون شخص شدن. حجاب برای مردها اینه که لباس های جذب و زننده نپوشن و چشمهاشون رو حفظ کنن.

عزیزم جواب هاشون اصلا با منطق جور در نمیاد قانع نمیشم من دیگه نتیجه امو و راهمو پیدا کردم 

الهی موفق و عاقبت بخیر باشی عزیزم

یه پیشنهاد دارم حتما کتاب رابطه عبد و مولا رو بخون

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
به نظر من که خیلی خیلی ترسناک میشد که مردها هم روسری و چادر سر میکردن واقعا وحشتناک میشد😱

آره اگه ریش و سبیل  هم زیاد داشتن ترسناک‌تر میشد

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی