2777
2789

وقتی کلاچو میگیرین و سوییچو میچرخونی ماشین روشن میشه و بعدش آهسته کلاچو رها کنیم ماشین حرکت میکنه ‌ ولی من ماشین یکی رو سوار شدم فرق داشت باید قبل ازینکه کلاچو رها کنم گاز میدادم تا ماشین روشن بشه و پشت هر چراغ قرمزی باید قبل رها کردن کلاچ گاز میدادم و ماشین خاموش می‌شد .من بهش گفتم ماشینت خرابه میخنده میگه اکثر ماشینا همینن 😐😐.این چجوریاس میشه برام توضیح بدید ممنونم🙏🙏🙏🙏

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید گاز بدی

امکان نداره بدون گاز دادن ماشین حرکت کنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین این به قدرت موتورا بستگی داره مثلا پرشیا ها با کلاج اوگی میشن ولی پراید و اردی و نیسان و اینا باید گازم بدی حتی مربی اموزش رانندگی من میگفت که اونقدر باید تیبا رو گاز بدی صدا موتورش در بیاد واسه پرشیاها قدرت موتورشون ۱۷۰۰ اون یکیا ۱۵۰۰ فک میکنم 

رقصنده در باد صدایم بزنید

واسه روشن كردن كلاچ لازم نيست بگيري

كاشين دوستت هم احتملا باتري ماشين ضعيفه كه بدون گاز دادن خاموش ميشه

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

اولشو اشتبا گفتی،دنده رو خلاص میکنی بعد سوییچو میچرخونی، کلاچو میگیری میزاری دنده یک بعد پاتو میزاری رو گاز و اونیکی پاتم اروم از رو کلاچ برمیداری ک ماشین را میفته، تو چراغ قرمزم و ترافیکم ک گازو ول میکنی کلاچ ترمز میگیزی اگه توقفت طولانی شد دستی و میخوابونی ک صفحه کلاچ نسوزونی😎

قبل چراغ قرمز باید گاز می دادی؟😐 کلاچ و ترمزو باهم می گیرن ماشین بایسته ولی خاموش نشه 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
یعنی قبل از رها کردن کلاچ باید گاز بدم؟؟

اگه بخوای حرکت کنی آره

باید به یه مقدار ثابت گاز بدی تا دور موتور فک کنم بیاد رو دو بعد آروم کلاج رو رها کنی تا ماشین حرکت کنه

وقتی ماشین حرکت کرد بعد از چند ثانیه کلا کلاج رو رها میکنی تا وقتی بخوای دنده عوض کنی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا