وقتی کلاچو میگیرین و سوییچو میچرخونی ماشین روشن میشه و بعدش آهسته کلاچو رها کنیم ماشین حرکت میکنه ولی من ماشین یکی رو سوار شدم فرق داشت باید قبل ازینکه کلاچو رها کنم گاز میدادم تا ماشین روشن بشه و پشت هر چراغ قرمزی باید قبل رها کردن کلاچ گاز میدادم و ماشین خاموش میشد .من بهش گفتم ماشینت خرابه میخنده میگه اکثر ماشینا همینن 😐😐.این چجوریاس میشه برام توضیح بدید ممنونم🙏🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین این به قدرت موتورا بستگی داره مثلا پرشیا ها با کلاج اوگی میشن ولی پراید و اردی و نیسان و اینا باید گازم بدی حتی مربی اموزش رانندگی من میگفت که اونقدر باید تیبا رو گاز بدی صدا موتورش در بیاد واسه پرشیاها قدرت موتورشون ۱۷۰۰ اون یکیا ۱۵۰۰ فک میکنم
اولشو اشتبا گفتی،دنده رو خلاص میکنی بعد سوییچو میچرخونی، کلاچو میگیری میزاری دنده یک بعد پاتو میزاری رو گاز و اونیکی پاتم اروم از رو کلاچ برمیداری ک ماشین را میفته، تو چراغ قرمزم و ترافیکم ک گازو ول میکنی کلاچ ترمز میگیزی اگه توقفت طولانی شد دستی و میخوابونی ک صفحه کلاچ نسوزونی😎